Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praaaawkooo

Kurs prawa jazdy?!

Polecane posty

Gość praaaawkooo

Mam pytanie 3 lata temu robiłam prawo jazdy. 3 razy nie zdałam, czy jak bym teraz zdecydowała się zdawać jeszcze raz, to czy muszę robić kurs od nowa?

Gość pamietacie moze
nie :) wystarczy dokupic 6 godzin u instruktora:D

Gość asia88-84
wiesz ja tez nie zdalam 2 razy rezygnacja i bylo to 2,5 roku temu obeznie mam prawko mies.temuu zdałam i placila za caly kurs!!!!!!!!

Gość dxzfgzxz
nie musisz, masz tylko dokupić lekcje w szkole jazdy i wydadza ci zaswiadczenie ktore zanosisz do ustalenia terminu

Gość dxzfgzxz
asia co ty za glupoty opowiadasz? ja mialam 3letnia przerwe po ktorej poszlam do imstruktora i tylko normalnie ustalilam egzamin teoretyczny i praktyczny i wykupilam ze 4 godzinki. zadnego kursu od nowa!

nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze jesli mijaja 2 lata od kursu to trzeba go ponownie robic ale najlepiej zadzwon do pierwszej lepszej szkoly jazdy, ze niby chcesz sie do nich zapisac tylko nie wiesz czy musisz zapisywac sie na caly kurs czy tylko na kilka jazd i na pewno Ci powiedza

Gość praaaawkooo
ale chciałabym dodać, ze po tych 3 razach zrezygnowałam i 3 lata miałam przerwę.

Gość asia88-84
nie glupoty!!! jak sie nie znasz nie jestes w temacie to nie pisz . zrob jak radzi M A DZ !! mies.temu zdawalam chyba sie od tego czasu nie zmienilo:))))))0

Gość ale tu pustki
mnie powiedziano, że raz zrobiony kurs jest ważny, że się tak wyraże ;) dożywotnio. Jak miałaś przerwę to dokup sobie kilka godzin jazd i sru na egzamin. Nie musisz powtarzac całego kursu, chyba, że chcesz wszystko sobie przypomniec...

Wystarczy iść do wydziału komunikacji i wypełnić wniosek,aby przesłali Twoje dokumenty do wybranego przez Ciebie WORD-u.Później dostarczasz zaświadczenie do WORD o wykupieniu jazd i zapisujesz się na egzamin.