Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tula99

Mam potrzebę!!!

Polecane posty

Gość niki....
trzymamy Krolewno:)ja tez nie mialam leciutko w zyciu ale wiecie to chyba sprawia ze człowiek dojrzewa i docenia,ja tez zmykam dobranoc bo juz mi sie ocza same zamykaja,buziaczki

Musiałam wyłączyć komputer nad czym ubolewalam- burza Jeśli chodzi o mój związek da się wszystko pozbierać tylko ja już nie kocham...

Gość pzw niezalogowany
To w czym problem? Rozwód i idzesz do nowego. Tylko tym razem bogatsza o doświadczenia, nie bierz ślubu po miesiącu. ;):classic_cool:🖐️

Gość pzw niezalogowany
A zatem gdzie widzisz problem? :)🖐️

Poprostu mam depreche i nie mogę spać Ryczec mi się chce

Gość pzw niezalogowany
A co Cię najbardziej dołuje? 🖐️ Wiem, że to marne pocieszenie ale poaptrz o ile jestes lepsza od wszystkich przegrancow tutaj. :) Wielu zrobiloby wszystko by byc takimi, jak Ty. 🖐️

Ale w czym ja jestem wyjątkowa?!? Taka sama jak wszyscy A ty w ogóle znasz mnie bardziej niż to co tu opisalam?

O mnie dołuje Ogólnie wszystko To ze nie mogę mieć dzieci, to ze muszę zapieprzac 6 godzin dziennie itp

Gość pzw niezalogowany
Alez tu nie chodzi o to, że jestes wyjątkowa. :o Raczej chodzi mi o to, ze trzymasz jakis solidny poziom(czyt. jestes atrakcyjna, odnosisz sukcesy, masz plany), w przeciwieństwie do reszty tutaj z nieudanym zyciem. 🖐️ Wiadomo, ze nie znam Cie bardziej ponad to co tu piszesz. Ale przeciez nie oceniam Twojego charakteru. :)🖐️

Dałam ci fotkę? Wyjatkowa- miałam na myśli inna (wkońcu to synonim) Co ty wiesz o moim zyciu. Masz ojca, matkę Więc nie jest dokońca spierdolone

Gość niki....
Hej Tula to znowu ja:0skoro mówisz z ejuz nie kochasz i nie jestescie juz razem to nie czujesz ze CI teraz lżej,czemu cierpisz?

Gość pzw niezalogowany
Tak, jakis czas teu choc niewiele na niej widac no ale coś tam da sie ocenic. 🖐️ Inna ma obecnie wydzwiek negatywny, a wyjątkowa pozytywny. 🖐️ Jakkolwiek źle byś nie miała, gorzej niż my tutaj nie masz. 🖐️ Rodziców owszem mam i co z tego? Sa niesmeirtelni? 🖐️ Musisz zapieprzac 6 godzin dziennie, a inni 8. Tyle że Ty zapieprzasz sporo powyzej sredniej krajowej. :)🖐️ No cóż niemoznosc posiadania dzieci to faktycznie problem ale coz poradzić. Jak się nie może to sie chce. 🖐️

Gość niki....
Tula brak dzidzi jest dla Ciebie problemem czy ogolnie samotnosc po rozstaniu?

Gość niki....
taki brak celu w życiu?nie wiem jak Ci pomóc co doradzic wydajesz sie taka apatyczna...

Apatyczna- nieczula, zobojetniala Czy tak? Mam kreatywny zawód chodzi raczej o to ze chyba tracę "powołanie" nie potrafię już jak dawniej

Gość niki....
a kim jestes z zawodu?no raczej miałam na myśli ten stan zobojętnienia...

Jestem tancerka towarzyska... Łacina głównie Ale standard i klasyka w sumie też

Gość pzw niezalogowany
Nie przesadzam. 🖐️ Masz po prostu lepiej niż inni tutaj. 🖐️ Nie chcę się z Toba licytowac. :P Po prostu chcę Ci uświadomic, zebys sie cieszyła z tego co masz. 🖐️ Wiesz większość ludzi pracuje nie w swoim zawodzie. Nienawidzą swojej roboty. Ty masz tego farta, że robisz to co lubisz. Jezeli natomiast chwilowo nie psrawia Ci to przyjemnosci, to zróbsobie krótka przerwę. 🖐️

Gość pzw niezalogowany
No więc własnie, ciesz się, że możesz sobie na to pozwolic. :)🖐️ Tak oczywiscie. Znam Twoje najskrytsze pragnienia. :classic_cool:🖐️

Gość pzw niezalogowany
Dobrze napisane. Zdaje Ci się. ;):classic_cool:🖐️ A tak serio to kazdy ma czasem takiego doła. Choc muszę przyznać, że od czasu kiedy załem sobie sprawe, że żadnego głębszego sensu życia nie ma. Jest lżej i osiagnałem wewnętrzny spokój. :classic_cool:🖐️

Wiara ok wiem to Życie ma sens tylko jak ja sobie coś ubzduram to nic nie widzę oprócz czarnej rozpaczy