Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaczek444

Czy dostanę się na dzienne studia z takimi wynikami?

Polecane posty

Gość gosiaczek444

ustny polski 55% ustny angielski 60% pisemny angielski 40% pisemny polski 42% geografia 48% Czy mam jakieś szanse?

Gość taka jaaaaa kajaaaa
ustny polski 70% ustny niemiecki 70% pisemny niemiecki 69% pisemny polski 52% geografia 53% przylaczam sie do pytania czy te wyniki maja jaka kolwiek szanse

Gość ileMiesiecznieZarabiaKonsutka
napisz poziomy czy podst czy roz i z jakiego maista jestes i gdzie chcesz na studia isc

Gość gosiaczek444
mieszkam w małym mieście ale chcę dostać się na dzienne i dojeżdzać do Bielska, i wybieram się na stosunki miedzynarodowe lub administarcję, a maturę zdawałam na podstawowym;/

Gość taka jaaaaa kajaaaa
wszystko podstawa szczecin mysle o Uniwersytecie Szczecinskim wydz humanistyczny kierunki bezpieczenstwo narodowe albo pedagogika resocjalizacyjna

Gość jak to na podstawie
to zapomnij o dziennych :o

Gość MłotkiemWbaczuna
gosiaczek, raczej nie masz szans.

Gość hhfhgh
Myślę że spokojnie się dostaniecie, rok temu kiedy ja składałam dostawali się na dobre uczelnie tacy co ledwo zdali, myślę że bez problemu....

Gość o ty ledwo co zdałaś
maturę - gosiaczek444

Gość hhfhgh
ale czemu uważasz że matura zdana na poziomie podstawowym przekreśla drogę na dzienne studia? przecież znam wiele osób które się załapują bez problemu....

Gość gosiaczek444
ważne że zdałam!

23:58 [zgłoś do usunięcia] taka jaaaaa kajaaaa wszystko podstawa szczecin mysle o Uniwersytecie Szczecinskim wydz humanistyczny kierunki bezpieczenstwo narodowe albo pedagogika resocjalizacyjna ja jestem ze szcz 2 kietunki zdawalam jakie wybierasz?

Gość taka jaaaaa kajaaaa
ja nie mam pojecia jak to wyglada gdzie isc czy cos sie placi na tych studiach i czy wogole mnie przyjma i na ile moge zlozyc zeby gdzie kolwiek sie dostac

zalezy od kierunku na : historirie , filozfie , polonistyke, pedagogike wiem ze kazdy juz za 1 tura nawet majac 40% z podstwwy sie dostawal (mowie o szczecinie) sa 2, czasem 3 tury na stosunki za 1 tura sie nie dotsaniecie ale za 2 lub 3 na 70% tak ja studiuje archeologie ( probog za 1 razem byl 96 ptk wiec 96ptk z jakiegokowiek przedmiotu do wybory chyba historia , polski i historia sztuki nie pamietam lub tez obojetny przedmiot z rozszerzonego na 48%) ja mialam farta bo akurat mialam 48% z historii sztuki na rozszerzonym) latwiej dostac sie ciezej skonczyc pozdro

musisz sie zarejestrowac oni tam cie kieruja czynnosciami (mowie o szczecinie) potem idziesz se walnac fotki do fotografa oplata rekrutacyjna 85zl za poszczegolny kierunek wszystko max do 10 .07 masz to zalatwic

[zgłoś do usunięcia] taka jaaaaa kajaaaa wszystko podstawa szczecin mysle o Uniwersytecie Szczecinskim wydz humanistyczny kierunki bezpieczenstwo narodowe -----. tez dosc prosto sie dostac bardzo proste do pzrejscia studia albo pedagogika resocjalizacyjna--> na bank sie dotsaniesz mysle ze juz w 1 turze (nie polecam kierunku)

Gość taka jaaaaa kajaaaa
aha dziekuje za info wiec musze sie zarejestrowac

Gość taka jaaaaa kajaaaa
dlaczego nie polecasz ??? ciezki??

sluchaj debilny byle idiota to przejdzie ale pamietaj to stduia sa mega proste ale w zyciu tak prosto nie bedzoie praktyki w domu dziecka...w poprawczaku zastanow sie

wogole zastwnow sie na historii jest prosto zdac: lacine, filo, ogolem wszystko jest na lajcie tylko w 1 polroczu 1 roku jest prof zawadzku usadza polowe roku na 1 roku archeologii- ludzie mowia ze to proste studia gowno prawda jest straszny zapierdol pedagogika- banal

Gość taka jaaaaa kajaaaa
ale ja chce pracowac z takimi ludzmi dziecmi chce pracowac w policji i nie mam wygorowanych wymagan ale jesli nie bedzie problemu by sie dostac hmmm , jeszcze zobacze z tym bezp. narodowym

Gość bbbn
bez nar oagrnij sie to dobrze brzmi zadnego zawodu

Gość pewna studentkaaaa
Wspolczuje wynikow. Ciekawe co robilas przez 3 lata skoro dopiero teraz zaczelas sie martwic o studia. Trzeba bylo sie uczyc, teraz tylko zaoczne ci zostaly, a tam w wiekszosci takie matoly jak ty. I w miejszosci ludzie ktorzy nie mieli kasy na dzienne i musieli isc do pracy - tych podziwiam zapal do nauki

Gość shawnaa
tragedia, dziewczyno zapomnij o dziennych......... i to podstawa jeszcze............

Gość shawnaa
angielski zwłaszcza i polski

Gość bbbn
taka jaaaaa kajaaaa ale onama szanse i nie pierdolcie ze nie

Gość taka jaaaa kajaaaa
no to sie zalamalam :(

Gość jak chcesz isc na ATH w Bielsk
u to sie dostaniesz, ta kazdy sie dostanie

Gość eeee dupacki
gosiaczek0 no co ty? marne masz te wyniki... taaa kaaaa jaaaa- no ty to ewentulanie z tym niemieckim mozesz startowac,chociaz mysle,ze na gemrnistyke to powinas miec lepsze wyniki.

Gość eeee dupacki
no i glupie pytanie.... jak mozna miec 55 % z ustnego polskiego?!?!!??!