Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaczek444

Czy dostanę się na dzienne studia z takimi wynikami?

Polecane posty

Gość taka jaaaa kajaaaa
nieee ja nie germanistyka .... wolala bym administracje , resocjalizacje albo bezp narodowe takie mam kierunki na uniwerku dostepne ktore jeszcze mnie interesuja , chyba najlepiej isc do zrodla i sie dowiedziec zlozyc papiery czekac

Gość bbielszczankaa
zgadzam sie. miezzkam w BB, studiuje we wro, ale do nas na ATH dostaje sie kazdy z paluszkiem w dupie. serio :) znam wyniki ludzui z mojego roku ktorzy sie podostawali tam

Gość ej ej ej
studiuje ktos z was socjologie lub stosunki miedzynarodowe ? Co myślicie o tych kierunkach ??

Gość taka jaaaa kajaaaa
zadna germanistyka nie chce tego choc lubie niemiecki to na leb nie upadlam

Gość taka jaaaa kajaaaa
skoro zdawałaś rozszerzony to umiesz super i sie nadajesz skoro to czujesz to fajnie , ja zdałam słabo i teraz sie boje ze nigdzie mnie nie wezmą :(

Gość eeee dupacki
taka kajaaaaa- np wybralaes akurat kierunki bardzo popularne jak i malo przyszlowsciowe, wyniki masz takie sobie, a bedzie na pewno duuuuzo chetnych na te kireunki wiec wg mnie bedzie ciezko.

Gość taka jaaaa kajaaaa
wiec co Twoim zdaniem bylo by sensowne , dziewczyna sie wypowiadala wczoraj ktora studiuje na US ze w tamtym roku na resocjalizacje szli nawet ci co maja po 40% , wiem ze popularne sa ale co moze byc innego mniej popularnego gdzie wezma mnie z moimi wynikami czy to znaczy ze nie mam szansy na studia?

Gość eeee dupacki
tak szczerze to z twoimi wynikami to na kazdym kierunku bedzie ci ciezko sie dostac. oczywiscie mozesz probowac,ja nie pracuje ani sama nie skladalam papierow na uczelnie w polsce ,wiec wiem tylko z teorii. ale z moi znjaomi ktorzy dostali sie na dzienne mieli w porownaniu z toba bardzo wysokie wyniki. w najgorszym wypadku bedziesz musiala studiowac zaocznie.

Gość taka jaaaa kajaaaa
no to nie ode na studia nie bede sie blaznic na zaoczne mnie nie stac nie pociagne naraz szkoly i pracy ...:(

Gość gwiazdeczkateczka
raczej sie nie dostaniesz gosia

Gość mikollllli
poza tym dostać sie a utrzymać się to druga sprawa, jeśli zawaliłas mature to jak zamierzasz sobie poradzić na studiach

Gość taka jaaaa kajaaaa
ale gosia czy kaja bo ona slabiej napisala

Gość gwiazdeczkateczka
na zaocznych na Us na wydziale prawa ciezko sie utrzymac, wiem bo studiuje tam i trzeba sie powaznie uczyc, ale chyba warto

Gość taka jaaaa kajaaaa
ja chce na wydzial humanistyczny albo resocjalizacja pedagogiczna albo bezpieczenstwo narodowe ale czy mam szanse ustny polski 70% ustny niemiecki 70% pisemny niemiecki 69% pisemny polski 52% geografia 53% czy wogole nie probowac ?

Gość poducha_
na ustne nikt nie patrzy!!!!!!!!!!!!!!! po co piszecie wyniki z ustnych :O

Gość taka jaaaa kajaaaa
pisze wszystko

Gość taka jaaaa kajaaaa
up

Gość myslalam zeeeee
Ludzie, skąd macie takie słabe wyniki? Ja sie obijałam przez wszyskie lata nauki, kombinowałam ile wlezie, na sprawdziany w szkole nie przychodziłam żeby miec pytania. I co? Choć humanistka nie jestem a z polskiego 70pare% i z angielskiego 80pare%. I w mojej matematyczno fizycznej klasie, to są średnio przeciętne wyniki z tych przedmiotów. Nie chce was atakowac dziewczyny, ale naprawdę trzeba było pomyslec wczesniej o sobie... Bo teraz to "dupa blada ;/"

Gość mala mala malusienka
NIC SIĘ NIE MARTW DZIEWCZYNO:) jesli wybierasz sie na ATH to nie masz sie o co martwic tam przyjma kazdego :) ale zastanow sie dobrze bo ta uczelnia to zbiór najwiękaszych dziwactw i anomali:) wkońcu to Akademia Tanca i Humoru :D i tu moze sie wszytsko zdazyc...kwestia taka czy sie u3masz na roku :P

Gość taka jaaaa kajaaaa
czyli nie mam co myslec o studiach dzieki za uswiadomienie mnie

Gość taka jaaaa kajaaaa
up

Gość Yukka
Myśleć można. Tylko szkoda, że tak późno się za to zabrałyście. Fajnie wcześniej dowiedzieć się o próg punktowy na danym kierunku (nawet ludzi z pierwszego roku- choćby na gronie czy czymś w tym stylu). A jeśli na dzienne się nie dostaniecie, to zostają zaoczne. Stwierdzenie, że nie dasz rady połączyć ich z pracą jest żałosne. Zjazdy są zwykle pt-nie (i tu zależy od uczelni- czasami jest to pt i sobota, a czasami sob i nie. innym razem całe 3 dni) i to co drugi tydzień. Poza tym- na każdej uczelni bywają kierunki, na które jest mniej chętnych niż miejsc lub mają bardzo niski próg. Możecie iść tam, potem trochę przyłożyć się do nauki i mając średnią 4,0 czy 4,5 powinni pozwolić na przeniesienie się po roku. Ale to wymaga trochę pracy...

Gość taka jaaaa kajaaaa
chciala bym zlozyc na us ale nawet nie mam kasy na wpisowe plakac mi sie chce :(

Gość gość
ustny polski 85% a pisemny 53% ustny niemiecki 73% a pisemny 58% matematyka 52% .. rejestrowałam się i mam tylko 27.15 pkt . dostane się na bezpieczeństwo narodowe na uniwersytet szczeciński ???? proszę o odpowiedź .