Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojtas123456

Czy możliwa ciąza?

Polecane posty

Gość wojtas123456

Witam. Z moją kobietą kochałem się 3 dni po jej okresie. Stosujemy prezerwatywy durex oraz dochodze na zewnatrz. Zawsze po spuszczeniu sie sprawdzam prezerwatywe czy nie jest pęknięta i nie była. Teraz okolo tygodnia po okresie boli ją prawy jajnik, bardzo mocno. zy mozliwe jest to ze to ciąza? Pozdrawiam

Gość wojtas123456
Przepraszam, okolo dzien góra 2 po okresie.

Gość wojtas123456
Sądze że niestety tak. ALe mam nadzieje że się myle:)

Gość wojtas123456
Pamiętam, że plemniczek musi wejść do jajeczka:). Wiem że prezerwatywa mu utrudnia życie ale zawsze istnieje taka mozliwość:). Mi chodzilo bardziej o ten bol jajnika i o to czy 2 dni po okresie moze dojsc do zaplodnienia:)

2 dni po okresie może dojść do zapłodnienia, ale to zależy od długości okresu i cyklu. Ból jajnika nie sugeruje ciąży, a żeby do takowej doszło trzeba wytrysku w ciele kobiety, czego w waszym przypadku nie było, więc nie ma się czym martwić

Gość wojtas123456
Dzięki wielkie SleepingSun . Juz sie tak niemartwie, ale obawiam sie ze z mojego płynu przedejakulacyjnego który przy zakłądaniu prezerwatywy mogł sie na nia dostac od zewnatrz choc penisa wytarlem byl jednak plemnik i sie spotkal z jajeczkiem:). Ale w sumie chyba za bardzo panikuje.;)

nie jest w ciazy napewno. Moze ma torbiel, skoro ja kluje? Albo cos. Niech pojdzie do lekarza..

Gość wojtas123456
Wstrzymac to raczej ciezka bedzie i nie ma potrzeby:). Ja mam 25 a ona 24. Dzieki za pomoc. Poddenerwowany jestem sytuacja w pracy i sie przerzuca na cały świat. Moze dla tego tak panikuje.

Gość wojtas123456
Aha, a na czwartek jest zapisana do gina bo miala nadzerke i musi sprawdzic czy juz sie zagoilo. Pzdr

Gość plum plum plum
pewnie ją za mocno wygrzmociłeś i teraz boli :-P

Gość wojtas123456
Czyli to od nadzerki? uffff:). A co do grzmocenia to --->;) Pozdrawiam

kurde nie wiem, ginekologiem nie jestem, ale mysle, ze ma cos z tym wspolnego, bo ciaza...wojtas, nie-e...nie widze szczerze zadnej mozliwosci na dzidzie

Gość wojtas123456
NO to mi ulżyło bo na dzidzie na razie pozwolic sobie nie możemy. Sami wiecie jak to jest dzisiaj z liniami lotniczymi... Z dnia na dzien moga cie zwolnic a dzidzia kosztuje. Pozdrawiam