Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Faceci czemu tak nie wygladacie?

Polecane posty

Gość makabreska
depeche troche niefortunne zdjecie wybralas, wyglada tu jak kogut, a jak wiadomo, jest przystojny az ciarki mnie przeszly :)

jak by wszyscy tak wyglądali to przecież by ci się nie podobało bo taka była by norma jak taka była by norma to byli bo ty tylko zwykli nieatrakcyjni przeciętniacy 🖐️ a ty wzdychałabyś za lepszymi u których nie miałabyś szans

nie o to chodzi.. chodzi mi bardziej o styl. to cos, czego inni przystojni mezczyni nie posiadaja.

Gość Genderowy Tetryk
NO ja tak wygladam, nawet troche lepiej, tylko szatynjestem a niebrunet.

Gość Genderowy Tetryk
Nie no naprawde.

Gość Genderowy Tetryk
A myslalem ze chcesz poromansowac ze mna. A tu lipa.

depeche....duzo.....a czemu zakladasz ze faceci nie maja klasy tak jak ten gostek.....??? znasz go osobiscie??? tylko pytam....

mialam na mysli sam styl jako czlowieka go nie lubie. P.S. przepraszam za niegrzeczne pytanie o wiek :P

nic nie szkodzi..... mysle ze duzo jest klasowych facetow.....ale .... patrzac na twoje zdjecie poprostu sie zaduzylas w stylu starego pierdyka:P

Gość versaci44444444444444444
Jedz do UK. Tam znajdziesz takiego, albo lepszego.Polacy to zaniedbane wstretne brudne zarozumiale zapatrzone w siebie swinie, w dodatku (!!!!)przekonane o swojej wartosci. Zenada. Wystarczy wejsc na jakikolwiek portal randkowy z francji, niemiec uk czy innego kraju i porownac wyglad. Zenada. Wole byc dziwką dla pakistanca niz zoną wstretnego knurowatego zapyzialego polaczka.

Ja mieszkam w uk i szczerze mowiac bardzo lubie polski typ urody facetow. nie ograniczam sie do jednego idealu. ale niestety facetow z takim stylem to ze swieca szukac.

Gość Genderowy Tetryk
Ja tam chodze w lachach. Raczej tak sie ubieram jak Gahan 25 lat temu. A poza tym to co mam se na szyje walnac duzy krzyz, wydekoltowana bluze aby pokazywac zarosniete piersi, do tego wlosy przylizane do tylu i do tego jakas czarna marynara? to jest styl, nie rozumiem?

styl duzo mowi o czlowieku. i tak, to jest styl ktory powinien byc nasladowany. nie jakis raperow albo bog wie co jeszcze..

Gość Genderowy Tetryk
taki minimalizm? czern? jak dla mnie ta jego marynareczka to taka kusa i ta bluzka z wycieciem a na tym krzyz, troche pretensjonalne, takie wlasnie cos jak ten czarny PIMP. A w Personalu, co powiedz o tym jak Depesze wygladaja w PJ (kałboje) ?

Gość Genderowy Tetryk
I tak wlasnie wyglada elegancja i szyk? (ze szcypta buntu oczywiscie)