Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uper

o ja pier...

Polecane posty

Gość eeeeee....
no jebniete laski

Gość hmmmmmmmmmmmm
ja też pier... :O

Gość z otwartą trumną powinny też
robic

Gość humorzaste inaczej maupki
gupoty

Gość bcjkslsx
ale ludzie sa pojebani... ja jak widze tysiać fotek ze ślubu to juz mnie skreca: to moja podwiazka, to nasz samochod slubny, to kosciol, to swiadkowie, to wodka, to kiszone ogorki, to tatar, to pijany wujek, to najebana ciocia... ale pierwszy raz widze takie fotki.... po kremacji mamy?? przy grobie brata?? ludzie nie znają granic...

Gość uper
bcjkslsx-----no ja tez mam dosyc takich zdjec slubnych + milion zdjec dzieci, co mnie obchodzi czyjs obsraluch - a tu siusia a tu z tatusiem/babcia/ciocia z naszym psem/mercedesem/telewizorem plazmowym...szok, jak ludzie sa plytcy... ale to co wrzucilam....nosz kurw SZOK SZOK SZOK !!

Gość bo nasza klasa
to najgłupszy portal pod słońcem, miał pomóc odnaleźć się dawnym znajomym ze szkół ale ktoś czepie na tym kasę i teraz można tam się sprzedawać w każdej kategorii, od kurestwa po debilizm , o snobach i lanserach już nie wspomnę bo to standart, tam powinno być miejsce na jedno zdjęcie plus skrzynkę a nie wydziwianie, miliony durnych fotek do tego miliardy jeszcze durniejszych fałszywych komentarzy ....dla mnie to absurd, po znalezieniu znajomego na takie rzeczy jest prywatna poczta internetowa, :(

Weszlam na stronę,przeglądam te śmieszne zdjęcia,pieję z zachwytu i tarzam się ze śmiechu.Jak można być tak głupim :D :D :D

a mozecie podać llink do stronki, gdzie są usunięte zdjęcia z naszej klasy? słyszałam, że jest taka str właśnie, gdzie są takie zdjęcia wybrane z tych przygłupich, bądź te które naruszyły regulamin i zostały usunięte

Gość uper
brzydula 30 nie mam konta na nk...po czym wnosisz ze mam???

Gość makabreska
ludzie maja kuku na muniu...