Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandraaaaaaaaaaaa

minęło 7 dni

Polecane posty

Hej. Trzy dni po spodziewanej miesiaczce zrobiłam test ciązowy - wyszedł negatywny, nadal nie mam okresu, boli mnie brzuch i piersi, dzisiaj mam umówioną wizytę u lekarza. Sądzicie, że są szanse na ciążę? pozdrawiam Ola

ciągle mam nadzieję, że tak, zrobilam Quik Viue, chciałam mieć pewność, a to chyba jeden z najbardziej czułych testów.

Oczywiście, że są:) Ja miałam w tym dniu test negatywny....za 4 dni bladą kreske, a teraz jestem w połowie ciąży :)

witam, ja również wczoraj zrobiłam test 21 dc -cykle co 25-26 wyszedł negatywny za jakieś kilkanaście minut pokazała się druga lekko widoczna kreska

wynik testu odczytuje sie juz po 3 minutach, a to co wyjdzie później jest nieistotne.

własnie wiem że po 3 minutach, chociaż jedni piszą że w ogóle nic nie powinno się pokazać Najważniejsza cierpliwość

Aleksandraaaaaaaaaaaa ----> Mnie wyszedł pozytywny po ok. 7 minutach i kreska tyak jasna, ze pod switało tylko widoczna, a pozniej, z kazdym kolejnym testem, coraz ciemniejsza :)

Dziękuję, u mnie był złoty strzał i zaszłam w ciążę w piewszym cyklu po odstawieniu tabletek :)

a jaki test robiłas Spacja?

Ten, co Ty. Później robiłam Bobo Test....i 5 innych ;) ...możesz mieć niskie stężenie hormonu i dlatego tak wychodzi...ja tak miałam :) Dopiero 4 dni po miesiączce ledwo widoczna kreska, ale w miesiąc po zapłodnieniu juz gruba, ciemna :)

Ja też zrobiłam go 4 dni po spodziewanej miesiaczce i nic, dzis mija tydzień od tamtego dnia, w którym robiłam test.

Quick Vue jest łatwy w użyciu i odczytywaniu wyników. Cechuje się bardzo dużą czułością, prawie 100% (99,6%), wykrywa ciążę 2-3 dni przed oczekiwaną miesiączką (6 dni po zapłodnieniu). dobrze, ze dzis mam wizyte u gina.

Łącznie zainwestowałam we wszystkie testy ok. 70 zł ;o ale dwa ostatnie schowałam na pamiątkę :) Trzymam kciuki za Was !!

dzięki :*

U mnie ginekolog pytała o wynik testu, powiedziałam, że taka kreska blada, prawie niewidoczna....ona mnie zbadała i mówi, ze to kłucie w jajniku może być, albo na okres, albo ciałko żółte, z którego bedzie płód :) ...jednak, gdy powiedziałam, że od tygodnia mam temperaturę powyżej 37...powiedziała, że traktuje mnie jak potencjalna ciężarną i kazała zrobic test po tygodniu....ja zrobiłam po 3 dniach;)

moja temp. to 36.7-8, ale zawsze miałam 36,4

olu ja myślę że Ty jestś w ciązy spóżnia ci się okres każda kobieta ma inną tempe. nie liczy się wysoka temperatura tylko liczy się roznica temperatur

ja w każdym cyklu mam na początku niską a póżniej po owulacji skok i przed mies. dalej spadek mam nadzieję ze teraz tego spadku nie będzie choć mam nikłe nadzieje

Też myślę, że nie musi być wysoka, ale wyższa niz normalnie...Zobaczymy, będę śledzic Wasz topik trzymając kciuki:)