Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alez sie zdziwilammmmm

Hmm załosne i zabawne jednoczesnie....

Polecane posty

Otoz brat mojego narzeczonego jakis czas temu oswiadczyl sie dziewczynie i chopdzi dumny jak paw bo kupil pierscionek z brylantem za...300 zl., no ale nic to, i spotkalismy sie dzies tam i jego narzeczona pokazuje nam pierscionek i pyta jaki ja mam, wiec tez pokazalam a on..."no widzisz ale Asia ma z brylantem!!" ja na to - "ja tez"....a on : "niemozliwe, ja za niego dalem az 300 zl. a Twoj jest wiekszy, to cyroknia"....nic sie juz nie odezwalam, bo po co dyskutowac, ale moj facet sie wkurzyl i powiedzial ze to nie cyroknia, i kosztowal wielokrootnosc 300 zl....nie powinien tego mowic, ale wkurzaja mnie tacy ludzie jak jego brat....

Gość SEfkplkvodfig
w sensie, że chciałaś się nam tu pochwalić, że masz drogi pierścionek, tak? łał... zazdrościmy...

Gość hahhaha leczysz kompleksy
?

Gość -orta
aaa a moja znajoma dostała ze złota, które trzeba uszlachetniać, gdyż inaczej się ściera :)

Gość nalefka
Gratuluję Ci pierścionka :-P

nie o to chodzi!!!!!!!!!!!! nie napisalam przeciez ile kosztowal moj, bo nie wiem tego nawet dokladnie, chodzi mi o to ze to ze on chwalil sie przy wlasnej narzeczonej jak to sie szarpnal i dal 300 zl. za pierscionek (a wiecej wydaje na buty) to szczyt buractwa:)

Gość o jenyyy
wow masz drogi pierscionek no masakra

Gość a ja mam pierścionek
zaręczynowy mojej teściowej.