Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helka86

Pomóżcie w wyborze dodatków. zdjęcia

Polecane posty

Gość helka86

Ślub za dwa miesiące i wypadałoby już wybrać dodatki tzn. biżuterię, obuwie i bukiet. Niestety nie mam pojęcia co mogłoby pasować. Myslałam o bransoletce z pereł i takich samych kolczykach, ale nie wiem czy nie namieszam za dużo bo suknia jest bardzo ozdobna. Na szyję też raczej nie chce nic zakładac, bo nie chce wyglądać jak choinka. Bardzo liczę na Wasze rady. Z góry dzięki! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eb01da371f15ee54.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/49f652ffa65cda85.html

Gość helka86
Dzięki za pomoc. Suknia jest z firmy Herm's.

Gość helka86
Bardzo lubię tulipany. Zastanawiam się nad wielkościąbukietu. Czy powienien być skromny, czy urozmaicony?

Gość bbbbbbbbbbbbb
Ja bym poszła w stronę dużych, wiszących kolczyków i zrezygnowała z innej biżuterii (oprócz pierścionków, jeśli nosisz). Nad kolorem, kształtem i kwiatami do bukietu musisz się zastanowić biorąc pod uwagę również wygląd pana młodego. Jaki kolor garnituru, krawatu (jeśli będzie miał) itd. Tulipany we wrześniu to słaby pomysł, bo zapłacisz za nie sporo kasy.

ja bym nie przesadzala z bizuteria za bardzo, jakis delikatny wisiorek i nie bardzo rzucajace sie w oczy kolczyki powinny wystarczyc a co do butow to jaka wielkosc obcasa by ci odpowiadala? jestes niska w stosunku do partnera czy odwrotnie?

a bukiet raczej mniejszy bedzie pasowal niz wiekszy

a co z przesadem,ze nie wolno ubierac perel na slub? tulipany sa dosc trudne do tego typu bukietow,latwo sie lamia i przy braku wody szybko opadaja

Gość helka86
Dzięki za odpowiedzi. Jeśli chodzi o buty to chciałabym obcas 5 cm,ponieważ jestem wysoka. Tak jak niektórzy tutaj jestem zdania, że kolczyki, wisiorek i bransoletka to juz za dużo. Myślę, że wystarczy bransoletka i kolczyki. Te, które mi proponujecie są piękne, szkoda tylko że nie są w komplecie z bransoletka, ale na pewno poszukam czegoś takiego na allegro. Co do kwiatów to szczerze mowiąc nie wiedziałam, że cięzko we wrzesniu o tulipany, ale te bukiety które tu zostały pokazane też są super, więc myśle że wybiore coś innego. Myślę, że największy problem będzie z obuwiem, ponieważ fasony w sklepach i na stronach internetowych są tak tandetne, że naparwde cięzko znależć coś gustownego.

Gość helka86
A co do pereł to nie wierze w przesądy. Jeśli ma się coś wydarzyć to tak będzie ;)

popieram wredniaka :) delikatne krysztaly wystarcza:) suknia sliczna:) co do bukietu...hmmm...mysle ze masz duze pole do popisu...tulipanow nie polecam gdyz moga (nie musza) szybko opasc na boki co ladnie nie wyglada! napewno nie polecalabym ci kalii-bo nie pasuja... natomist roze,frezje,storczyki pasuja jak najbardziej... najlepeij jesli wybierzesz kwiaciarnie ktora ma bogata oferte bukietow.Moze jakis wpadnie ci w oko.a moze wydrukuj po prostu zdj sukni i pokaz florystce.ona napewno zaproponuje ci cos fajnego:)

pozatym wiekszosc bukietow jest po prostu piekna...grunt to odpowiednio dobrac kolorystyke... powodzonka:)

Gość nie jestem stylistką
Suknia piękna i efektowna, ale fakt, łatwo będzie przedobrzyć!!! Popieram pomysł minimalnej ilości biżuterii (na pewno bez naszyjnika), bukiecik nieduży i z "szurpatych" kwiatów (nie pasują tu gładkie kwiaty o mięsistych płatkach w rodzaju kantedesek albo gerber, tulipany też mi się tu zdecydowanie nie widzą...), może być ze srebrnymi dodatkami jak wstążka czy drucik, jeśli biżuteria będzie srebrna. Optuję raczej za perłami niż kryształkami. Wklejony bukiet z anemonów - cudo!!! Tylko niech Cię ręka Boska broni ubrac narzeczonego w srebrna kamizelkę a'la kanapa po prababci i fastrygowany pseudofular na sznurku...

Gość helka86
No własnie i kolejny problem ;) w co Młodego ubrać zeby ładnie się razem prezentować. Dzięki za porady

Gość nie jestem stylistką
Nie ma sprawy, Młodego też ubierzemy jak trza ;)