Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SEfkplkvodfig

picie zielonej herbaty w dużych ilosciach może zaszkodzić?

Polecane posty

Gość SEfkplkvodfig

ponoć w trakcie odchudzania dobrze jest pić zieloną herbatę... ale jak wypije jej tak ze 3 litry dziennie to będzie okej wszystko?

ja piję już od roku tak po 3, 4 kubki dziennie, bez cukru, czarną odstawiłam. Cera ładniejsza , a efektów ubocznych nie ma ;) Ja się nie odchudzam, ale coś w tym jest, że pomaga,.

3 litry???? ło ja pierdole!! zielona w duzych ilosciach szkodzi w taki sposób ze wyplukuje z organizmu wszystko co niezbedne

wariatka tez pije zielona bez cukru i odstawilem czarna :> coraz wiecej nas laczy :P a zielona pomaga na odchudzanie tyle ze ja nie mam z czego sie odchudzac :P

Gość taka jaaaa kajaaaa
niewiem ale pije duzo kolo 5 dziennie smakuje mi bardziej niz czarna i ponosc odchudza , niewiem ja zauwazylam ze mam lepsze trawienie no i od czasu do czasu czerwona

no mi też tak niby mówią, ale jak z 3kg mniej by się przydało :D szczególnie po zimie :)jednak do odchudzania nigdy nie mam weny, codziennie od nowa zaczynam :D:D:D

Gość taka jaaaa kajaaaa
ha ha to tak jak ja wstaje rano mowie nie zjem duzo a ptem leci ... nadchodzi wieczor mowie zaczne od jutra , przychodzi jutro ( czyli dzis ) i juz zjadlam 6 kostek czekolady wiec po co sie ograniczac skoro zawalilam na samym wstepie dnia choc mam troche mierze 167 i warze 56 kg mam wielki brzuch reszta ujdzie

Picie zielonej herbaty w nadmiarze-ostrzegają badacze z uniwerystetu stanowego w New Jersey. Zespół dr.Chung Yanga ustalił, że picie więcej niż 5 kubków tego napoju może prowadzić do problemów z wątrobą i nerkami.Powodem jest polifenol o nazwie EGCG, który w umiarkowanych ilościach neutralizuje komórki nowotworowe, ale w nadmiarze powoduje groźny dla ciała stres oksydacyjny. Źródło:Men\'s Health lipiec-sierpień 2007

Gość taka jaaaa kajaaaa
z rzesz w mordę to chyba ogranicze

Gość Zocha:P
Piję codziennie około 8-9 szklanek zwykłej herbaty..np Saga czy Earl Grey..czy to może mi zaszkodzić?