Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlosypoznanwp.pl

TANIE PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW POZNAŃ

Polecane posty

Gość wlosypoznanwp.pl

Zapraszam wszystkie Panie na przedłużanie włosów włosami naturalnymi. Posiadam certyfikaty przedłużania włosów więc robię to profesjonalnie. Nie czekaj na efekt 3 lat skoro możesz go mieć w godzenie. Przedłużam włosy wyłącznie włosami naturalnymi: azjatyckimi, rosyjskimi, europejskimi oraz słowiańskimi. włosy te można farbować prostować jednym słowem wszystko. Koszt: AZJATYCKIE 100 pasemek włosów azjatyckich dl 55 cm = 250 zł ROSYJSKIE 100 pasemek włosów rosyjskich dł 55 cm= 400 zł 100 pasemek włosów rosyjskich dl 57 cm oraz 60 cm = 450 zł SŁOWIAŃSKIE 100 pasemek włosów SŁOWIAŃSKICH dł 55 cm = 600 zł WŁOSY KRĘCONE: 100 pasemek włosów kręconych dl 50 cm po wyprostowaniu 55 cm = 55o zł Przedłużam metodami : na micro ringi małe metalowe obrączki zaciśnięte na włosach na tulejki odrobinę dłuższe od ringów zaciskane na dwa razy na tulejki termokurczliwe bezbarwne- metoda na ciepło na zgrzewny kreatynowe- metoda na ciepło METODA NA ULTRADŹWIEKI PRZY KAŻDEJ DŁUGOŚCI WŁOSÓW 100 ZŁ DROŻSZA- NAJNOWSZA METODA DOSTEPNA NA RYNKU POLSKIM na ultradźwięki metoda zimna Przed każdym założeniem włosów spotykam się z klientka w celu dobrania odpowiedniego odcienia włosów oraz omówienia pielęgnacji przedłużonych włosów. W razie pytań i wątpliwości proszę dzwonić odpowiem na wszelkie pytania. te 516143150

Gość gość
jak tanie przedłużanie włosow to tylko w Studiu Stylizacji Katarzyna Pielka! efekt naturalny, bezpieczny dla włosów i mega efektywny

Gość Monik4Es
Ja uważam, że nie ma co stawiać na cenę. Liczy się jakość. Wolę wydać więcej, ale mieć pewność, że włosy się trzymają, że wyglądają genialnie i nie będę mieć problemu z ich pielęgnacją. Sama jak szukałam dobrego salonu, w którym mogłabym przedłużyć włosy to patrzyłam na opinie i realizacje;) ostatecznie wybrałam Great Lenghts i nie żałuję. Prócz świetnej obsługi i samego efektu mogę tez pochwalić ich kosmetyki bo skusiłam się na pare produktów i są fenomenalne!

Gość Elqa

Nie cena jest najważniejsza, a jakość. Pamiętajcie o tym dziewczyny, bo można się potem mocno zaskoczyć. Włosy będą i ładne, ale po ściągnięciu naturalne będą wyglądać źle. Poczytajcie o Great Lengths i same zdecydujcie, gdzie lepiej - a najlepiej wybierzcie się do nich na kosultacje wtedy wszystko stanie się jasne 😉