Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Najpiekniejsze piosenki.... o milosci

Polecane posty

Gość makabreska
ja polecam Always on my mind Elvisa, ale najsmutniejszy wydzwiek ma dopiero, kiedy poczyta sie o okolicznosciach, wslucha w slowa....jak jej slucham tak "ze zrozumieniem" to czuje taki smutek i pustke ze az fizycznie mnie to boli...eh...zeby tak ktos dla mnie spiewal...(oczywiscie nie KTOS tylko ON we wlasnej osobie, nie robi to na mnie tak piorunujacego wrazenia jak spiewa ktos inny) z reszta polecam Ci przejrzec repertuar Elvisa, jest wiele pieknych i wzruszjacych piosenek o miloscvi i nie tylko

Gość makabreska
dodam jeszcze ze Ty zarazilas mnie troche Depechami, a wlasciwie jak uslyszalam o ostatniej plycie to mnie troszke zafascynowali a Ty poglebilas fascynacje i tera przerabiam ich zasoby :)

makabreska- milo slyszec :) a ja dodam ze Martin Gore z depeche mode jest fanem elvisa presleya :) wiec jakis link tu jest... :)

musisz się do moich rad ustosunkować. Jak czegoś nie Wiesz to pisz@. ważne żebyś pila w nocy chmiel.

Gość Eryk Choleryk
Depeche15 to co ty mozesz? wrzuta.pl mozesz ?

Gość makabreska
a ja wlasnie sie dziwilam, jak weszlam na jakies forum Depechow (wiem, wiem, pewnie zle to pisze - popraw mnie :) )i znalazlam spory watek o Elvisie, teraz juz wiem dlaczego :) ps. mamy tez podobny gust jesli chodzi o meska urode - patrz watek z kim poszlabys...itd. :) ja jeszcze cos poszperam, co tam mam w romatycznych :) podrzuce Ci tytuly, choc pewnie mnie wysmiejesz, bo ja wole starocie niz to co sie dzieje dzisiaj na rynku muzycznym podeslalabym Ci te piosenki ale kompletnie nie znam sie na tym, jak to na maila wrzucic...tak jak zdjecia?

Gość makabreska
ah...no depeche wiedzialam ze docenisz oryginal :) jak wiekszosc coverow jakichkolwiek wykonawcow, nie umywaja sie one do oryginalow a juz kogo jak kogo, ale Krola to wgole nikt nie przebije :) moze Ty polecisz mi jakies konkretne utwory DM? chetnie zaczne od standardow :)

zloty - na razie nie moge.. ale jak bedzie troche kasy to to zrobie. ale dziekuje za rady. :) juz nie jem slodyczy.. dzien 2-gi :P makabreska- tak, wiem, sama sie na tym forum udzielalam :P hmm.. starocie, ale klasyka. gust masz swietny :)

makabreska- a jakich poszukujesz? dm nie da sie sklasyfikowac jako jednego rodzaju.... powiedz mi co lubisz- cos smutnego, delikatnego czy mrocznego.. elektronika, gitary, klaiwsz? :) wrzute moge juz uzywac :)

Gość makabreska
:) dzieki depeche, uslyszalam (no dobra, przeczytalam :) ) to pierwszy raz w zyciu a juz troszke zyje ;), raczej widzialam usmieszki poblazania na twarzach, ale sama wiesz jak to jest...pokolenie verby czy morwy i feela...ja nie slucham ale nie wysmiewam, a niestety ja nie raz slyszalam niewybredne komentarze...ale wiadomo, muzyka wynagradza wszystko :)

a ile masz lat ? :) nie przejmuj sie szara masa, oni wszyscy razem wzieci nie sa warci jednej porypanej plyty elvisa

Gość makabreska
nie przepadam za elektornika...ale wlasnie...w wykonaniu DM...chyba biore wszystko :) na poczatek pomine smutasy, juz sie doluje moim Krolem, i - tak jak ty od slodyczy - ja juz od dwoch dni powstrzymuje sie zeby nie lazic po youtube i Elvisie :) (moja fascynacja zaczela sie stosunkowo niedawno - chyba na stare lata gust mi sie wyklarowal - i nie moge sie "nachapac" :) )

dobrze ze nie jesz słodyczy, bo to syf tylko zatruwa organizm i powoduje przedwczesne starzenie.Jak coś to Pisz smaliło @ wszystko CI wytłumaczę. 🌻 Znam się bardzo dobrze na medycynie naturalnej.

Gość makabreska
bede miala w tym roku 30

Gość makabreska
Złoty ja kocham slodycze...help me...nie dzialaja na mnie argumenty typu "to szkodzi zdrowiu",...siedzenie na kafe tez ale to nie jest dla mnie powod zeby rezygnowac :) wole zrezygnowac z miesa niz ze slodyczy

hehe dziki zloty, buziaczek ode mnie :) hm.. proponaowalabym najpierw One Caress Somebody World full of nothing no i moja ulubiona piosenka ever - Behind the wheel .