Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Najpiekniejsze piosenki.... o milosci

Polecane posty

Makabreska Skrabie to Twoje zdrowie, tylko później nie płacz jak zachorujesz na raka oczywiście nie życzę Ci tego. Ja słodyczy nie jem tak od 7 lat. żadnych cukierków ciastek itp.

znam tine , jasne :) i piosenke tez :) kocham taki styl u facetow. i w ogole.. piekny...

Gość makabreska
Złoty moj złoty :) gdyby ze slodyczy byl rak to WSZYSCY byliby chorzy :) a o to chodzi, zebys mnie przekonal swoja wiedza, ja jestem otwarta na nia, ale brakuje mi tej kropli przelewajacej czare :) ps. czy sol nie jest gorsza niz cukier? tylko nie pisz ze to i to syf, cos musze miec od zyca, samym Elvisem nie wyzyje :) choc duzo mi nie brakuje :)

w ogole to moja ulubiona polska love song to Jolka. slowa, melodia.. glos... piekna piosenka.

Gość makabreska
no wlasnie...najsutniejsza a najpiekniejsza...na pewno najsutniejsza dla mnie to tak jak pisalam powyzej Always... ale najpiekniejsza...wbrew pozorom nie powiem Love me tender, ani I can't help fallin.... :) nawet sam Elvis na nich sie smial, za ckliwe tycke... i jakos sama nie moge sobie nic przypomniec...juz minal mi czas takich piosenek, jak mialam z 20 lat i szukalam meze to specjalizowalam sie w nich :) ale to bylo tak dawno ze juz nie pamietam :)

Makabreska słodycze nie są główna przyczyna raka ale sprzyjają powstawaniu. Jesli zachorowaliśmy na rak to jest to wynikiem fatalnego odżywiania. rak jest guzem wypełniony toksynami!!! cukier jest bardzo zdrowy ale naturalny brązowy lub z trzciny cukrowej , biały to trucizna wybielany chlorkiem wapnia.

Gość makabreska
ja prawde mowiac nie lubie cukru jako tako, wiem, brzmi idiotycznie, ale herbate slodze miodem praktycznie cale zycie, kawe sporadycznie i tylko brazowym/trzcinowym...ale moje przeklenstwo to paczuszki...chyba padlabym trupem szybciej od tego, ze poczulam zapach a nie zjadlam, niz od tego ze zjadlam :) taki wredny charakter a sol niestety dla mnie nie moze zniknac, nie wyobrazam sobie pomidora, ktorego kocham bez soli...w zyciu bym nie tknela...

Gość makabreska
przepraszam depeche ze Ci zasmiecam topic moim tluszczem :) ale nigdy wczesniej nie natknelam sie na Złotego, wiec chce wyeksploatowac do cna :) lubie czasem sie umartwic, wiec juz za tydzien nie bedzie paczuszkow, ale to nie dzieki mojej silnej woli a po prostu z braku mozliwosci :)

ludzie.. i tak wszyscy umrzemy... :) na raka, na wylew, na bialaczke... nie unikniemy tego.

ludzie.. i tak wszyscy umrzemy... na raka, na wylew, na bialaczke... nie unikniemy tego. Kochanie ja umrę śmiercią naturalna . tz połże się spać i już nie wstanie serce przestanie bić.biologicznie kazdego człowieka serce bije 120 lat. Nawet w Biblii jest napisane ze człowiek ma żyć 120 lat. idę spać Depeche, Makabreska Pa Dobranoc 🌻

Gość makabreska
pa Złoty, dzieki za wizje 120 lat :) mi tluszcz jednak by na to nie pozwolil i chyba jednak umile sobie pozostaly mi czas czyms dobrym :) ale dzieki mimo wszystko troche mnie zmobilizowales :)

Gość makabreska
jestem :) nie moge spac po nocach jak zwykle :)

Gość makabreska
tak jak ja :) ale dalam sobie bana na EP bo zaczynalam swirowac

Gość makabreska
teraz juz musze leciec - mam spotaknie na najwyzszym szczeblu :)

Gość Eryk Choleryk
To kiedy umieramy? MOze jakies zbiorowe harakiri ?

normalnie nie jestem za takim typem muzyki ale ta piosenka jest sliczna! szczegolnie zwrotka...