Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witaminki

witamina d3

Polecane posty

Gość witaminki

czy możliwe jest by dziecko przeraźliwie płakało po wit d3 to nawet nie jest płacz tylko krzyk mój 3 tyg synek okropnie płacze praktycznie cały dzień tylko nie płacze w przerwach na sen nie wiem czy mleko jest nie takie bo przestałam karmić piersią (strata pokarmu) i zaczęłam tylko sztucznym możne to zbieg okoliczności że akurat wtedy zaczęłam dawa wit d3

Gość ---5---
powiem Ci tak... kiedys przy pierwszym dziecku to tez ciezko bylo mi odróznic skad płacz, ale intuicja podpowiadala mi ze to przez kropelki Devikap czy jakos taks ie nazywały (D3) poszłam do innego lekarza, powiedziala mi ze te krople juz odeszly wlasciwie z uzytku, przepisała Vigantol, dziecko przestalo płakac po podawaniu tych kropli. Wiec nei wiem bo moze to byl zbieg okolicznosci, ale jak cora dostawala te pierwsze, to mialy taki intensywny zapach, mialam dawac bezpsrednio do ust i zawsze byl taki krzyk ze szok, nawet pic po tym mleka nie chciala. Na Vigantolu jest teraz moje drugie dziecko i wszystko ok

Gość ---5---
własciwie u Ciebei wyglada to bardziej na kolki, jesli dziecko prezy nózki, ma napiety brzuszek, płaczu nie dajesz rady opanowac ani kolysaniem, ani przytulaniem ani mleczkiem, to moga to byc kolki, są kropelki na kolki (esputicon bodajże) moze idz sie lekarza zapytac

Gość gość
Witaminę D można łatwo przedawkować i jest to bardzo niebezpieczne. Kończy się zwapnieniem serca i sami wiecie czym dalej.