Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamizelka27

czy seks rzeczywiście przyspiesza poród?

Polecane posty

Gość kamizelka27

czy potwierdzacie na własnym przykładzie ze seks przyspiesza poród? Jestem po terminie 2 dni, takie upały chce juz urodzic, ale nia mam ochoty na seks wszystko mnie boli, czy jesli sie zmusze i raczej nie bede miec orgazmu czy to cos pomoze?

Albo zbieg okoliczności albo pomógł sex. Noc przed planowanym terminem mocno sie poprzytulaliśmy i rano pojechalam rodzic.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
na mnie nie zadziałalo ale ja cała ciąże byłam aktywna seksualnie, moze dlatego. Miałam wywoływany poród 10dni po terminie. Sperma ma prostaglandyny które rozmiękczają szyjkę macicy a w czasie orgazmu wyzwalana jest oksytocyna wywołująca skurcze więc najlepszy jest pełny stosunek. Czy pomoże- zobaczysz, na pewno warto to zrobić choćby dla relaksu

Gość kamizelka27
dla mnie wtym stanie to chyba żaden relaks :(

mi nie pomogło nic ni sex ani chodzenie po schodach ani picie hernety z lisci malin.... porod byl 10 dni po terminie b. dlugi i zakonczył sie cesarka

ja probuje i nic...mozliwe, ze to dlatego, ze przez cala ciaze kochalismy sie najrzadziej co drugi dzien. laze po schodach- z koniecznosci, bo sypialnie mam na gorze, a kuchnie i lazienke na dole, pozatym mieszkam na 4 pietrze, wrecz wskakuje na schodki ale nic nie ruszylo. zostalo mi tylko czekac....

Gość niezbytaktywna
ja nie byłam zbyt aktywna seksualnie w czasie ciąży, bo mąż pracuje za granicą i rzadko sie widywaliśmy Przyjechał w poniedziałek koło 20, wieczorem trochę się poprzytulaliśmy a o 24 zaczęły się skurcze, po godzinie były co 3 minuty Wg mnie właśnie sex przyspieszył poród.Dodam że to był dzień wyliczonego terminu porodu

ja dzis znow probuje...po seksie mam wprawdzie lekkie skurcze, ale szybko przechodza. moze w koncu dzis sie uda ;)

KAMIZELKO, zdania podzielone... ale cos w tym musi być skoro nawet babki starej daty tak mowia ;D Mi napewno wywołał skurcze... ktorejs nocy sie przytulalismy i nad ranem dostałam skurczy... FAŁSZYWY ALARM. Ale przeddzien porodu też sie tulilismy i rano zaczełam krwawic mocno i do szpitala pojechałam... bez skurczy jednak, ale o 18 miałam juz synka ;D

Gość kamizelka27
a czy miałyście pełny orgazm?

Gość KREDEKKK
TAK. WIECZOREM Z MEZEM UPRWIALAM SEKS A JUZ O 4 RANO MIALAM SKURCZE. A DZIENWCZESNIEJ ZADNYCH OBJAWOW ZBLIZAJACEGO SIE PORODU

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Kamila 22lata, czekam na http://www.sextelefon.twojweekend.com/ zadzwoń i chodźmy się bzykać.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny sex? Jestem Bogna, tu znajdziesz moje fotki i kontakt: http://seks-telefon.ovh/jestem młoda sexowna i bardzo napalona. Czekam na konkretnych facetów:)