Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pojebało was

odbiło wam!

Polecane posty

Gość pojebało was

od jakiegos tygodnia często wchodze na kafeterie,ale nigdy sie nie wypowiadam,tylko obserwuje jakie głupoty wy tu wypisujecie.nie chodzi mi o tematy,ale wasze wypowiedzi,co wy zrobiliscie z tej kafeterii? wy jestescie nie normalni,jesli ktos ma jakis problem to sie,zali na kafe i tzn ,ze potrzebuje współczucia itd,a wy kurwa tylko krytykujecie,no i na chuj nie potraficie ludziom nawet doradzic,tylko krytyka,chamstwo itd i po co takie cos? kazdy kto krytykuje zapewne jest niedowartosciowany i tylko siedzi tu i jezdzi po ludziach,bo nie ma nic innego do roboty,załosne to jest. i widziałem tutaj duzo wypowiedzi co swiadczyły o waszej zazdrosci. co jak komus pojedzicie to lepiej wam sie zrobi, pff! nie raz widziałem,ze fotki ktos dodawał,to wy u pięknej dziewczynie nawet jaks koze w nosie znajdziecie,a wszysscy wieci doskonale,ze ta laska np była piękna. wy jestescie chorzy z tymi wypowiedziami,nie mówie ze wszyscy,ale wiekszosc! zastanówcie sie nad soba,czy nie lepiejjest komus doradzic noramlnie,a nie zaraz sie wyzywacie itd,jestescie wszsycy sieie warci ci co tu siedza na kafe!! to tyle z mojej strony:) pozdrawiam

Gość niki....
hej nie wszyscy tak robia ja np wchodze na kafe zeby komuś doradzić wysluchac i nie jeżdzę nikomu:)pozdrawiam

Gość ike dozorczyni
nie stresuj sie bo ci żyłka pęknie

Gość porcelanowa ja
mi tam ludzie normalnie odpowiadaja, nikt mnie nie zjechał...

Ja popieram ten post, wszędzie wyzwiska i podszywacze, to jest najgorsze :o Krytyka nie przeszkadza, bo ona też potrzebna, ale zależy jak się krytykuje.

Gość niki....
hej monis:)

Gość zaraz i
Cytuje \"a nie zaraz sie wyzywacie itd,jestescie wszsycy sieie warci ci co tu siedza na kafe!! Mu sie nie wyzywamy buhahha najwyżej kogoś :)

niki.... oo witam:) jak tam dzień mija? :) pojepalo was tak, dokładnie, znam fajne forum gdzie jeszcze NIGDY nie przeczytałam postu nie na temat, nie wspomnę o wyzwiskach czy podszywaniu się pod kogoś

Gość zaraz i
My miało być :)

Gość chamstwo sie szerzy
zgadzam sie. strach zakladac i nawet podnosic niektore tematy bo zaraz jakis "dowcipnis" sie znajdzie i syf robi. od jakiegos czasu tylko czytam masakra!!!

ja też więcej czytam, jak już mi się coś ciśnie na język to piszę :D:)

Ja mam takie samo zdanie o osobach które obrażają innych,ale nie mierz też wszystkich jedną miarą,bo ja zawsze staram się pomóc i sama też uzyskałam pomoc od życzliwych ludzi. Pozdrawiam :)

droga autorko - wakacje są! dzieci się nudzą...