Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghghgh

MAtko ..usmierciłam mego chłopaka za życia..Boże poradzcie mi błagam..

Polecane posty

Gość hghghgh

czy za to kara mnie spotka.. nie odzywal sie od wczoraj a mieszka sam w mieszkaniu ..samiutenki ..ma dwie komorki i dzwonilam nonstop na obywie od wczoraj i nic ..zadnego odzewu ..zero znaku zycia..do godziny pietnastej dziś od wczoraj wieczor nie dawal znaku mimo ze pisalam setki smsów i dzownilam ..plakalam nonstop ..myslalam ze mu sie cos stalo..mialam czarne mysli ..pisalam do niego :"DLACZEGO ODESZLES BEZ POZEGNANIA..PEWNO NIE ZYJESZ..NIE AM NADZIEJI JUZ..itd.." okazalo sie ze spal bo bym zmeczony po robocie wczoraj i wylaczyl dzwonki w dwóch komorkach by mu nie przeszkadzac w snie.. zadzwonil do mnie z wyrzutami ze jak moglam pisac takie smsy ..ze usmiercilam go ..ze on sie boi teraz ze naprawde umrze....co mam myslec..?:(wie mze zle zrobilam piszac juz takie smsy ze nie zyje juz pewno ale martwilam sie naprawde..:(mieszka w duzym miescie samiutenki...wszystko moglo sie stać..

Gość no to masz przechlapane

Gość ajajajajaj
puknij się w ten pusty łeb

Gość AgAgFan
to śmieszne :D:D

Gość hghghgh
poza tym bylo dla mnie dziwne ze moze spac do trzeciej aż i nie zajrzec do komorki ..ciesze sie ze zyje ale on na mnie sie wydziera teraz ze co ja zrobilam ..ze go usmiercilam :(czuje sie winna :(mimo ze cala noc plakalam i cierpialam i pol dnia dzisiaj :(

Gość racje ma
takich rzeczy się nie pisze o boże :(

Gość isjuifudfd
wiesz co nie wiem ale jesteś jakaś dziwna jak mogłaś pisac takie głupoty?! skoro myslałaś ze nie żyje to było tam jechać a nie pisać smsy typu ..o pewnie nie żyjesz... ;]

Gość a nie a nie
wielkie halo. przynajmiej wie ze go kochasz. nie martw sie

Gość hghghgh
ZROZUMCIE MNIE ZE ON WRACA Z PRACY ZAWSZE PIESZO BO MIESZKA ZARAZ KOLO PRACY W SUMIE..I TO NIEBEZPIECZNA DZIELNICA..BALAM SIE ,..Gdyby wasz facet sie nie odzywal i to na dwa telefony tez byscie sie martwily .. zwłąszcza ze zawsze do mnie dzwoni i informuje mnie ze juz wrócil z pracy itd..wczoraj nic nie napisal ..

Gość inwazyjka
a nie mogłaś do niego pojechać?

Gość ale to zdjęcia z 2006 roku
odszedłeś a nie odeszłeś :o słownik do ręki zamiast komórki 🖐️

myślę, że powinien się cieszyć, że ma dziewczynę, która tak się o niego troszczy...:) a co do tych wyrzutów, to w takich sytuacjach różne rzeczy przychodzą do głowy, nawet takie o śmierci. więc właściwie jakiej rady Ty potrzebujesz?

Gość w takim razie
to było zwykłe nie porozumienie, za dwa dni o niczym nie będziecie pamiętać, ciesz się wiec, żyj i nie dramatyzuj bo nic sie przecież nie stało :)

Gość hghghgh
NIE MOGLAM POJECHAC DO NIEGO BO ON MIESZKA W WARSZAWIE A JA W KRAKOWIE :(

Gość hghghgh
aniu 0000 dziekuje za pocieszenie.. potrzebuje takiej rady ze mam wyrzuty sumienia ze tak zrobilam ze tak napisalam i zeby ktos mądry powiedzial mi czy spotka mnie jakas kara za takie pisanie bo kazdy w rodzinie mi to mówi :(boje sie..

Gość hghghgh
siostra na przyklad mi mówi ze co ja zrobilam ..ze musze sie teraz bać..bo przez takie slowa naprawde moze umrzec ..i to moja wina bedzie bo to na niego ściągnęłam ..:(

nie wierzę, że to na poważnie.... mało nie pękłam ze śmiechu czytając te straszności:D

Gość ale z czego sie smiac..mozna
plakac..

"ze musze sie teraz bać..bo przez takie slowa naprawde moze umrzec" no czy to nie brzmi śmiesznie? chłop umrze, przez to, że dziewczyna napisała smsa o takiej a nie innej treści... nie no litości:O mamy XXI wiek, odpuście sobie już może:O

Gość ale z czego sie smiac..mozna
tika jestes chora nie wierzysz w magie ani Boga rózne rzeczy mozna sciagnac myslami ..zrozum

Gość ja pier............
kto pisze takie bzdurne sms? nawet jak myslalas ze nie zyje to co? do trupa pisalas? :D pusto az milo

Gość ghghgh
hahahhaa ale chora ..ale rozumiem ja bo ze stresu i nerwów mogla tak pisac ..

Gość pociesze sieee
słyszałam kiedyś że jak się jakąs osobe uzna omylkowo za zmarłą to bedzie ona zyła bardzo długo :D:D

Gość nie ma coo
dobrana z was para :D :D :D

Gość madziulkatrulululkaaa
ja rozumiem autorkę tematu:) Ja też bym sie martwiła jakby mój chłopak tez się nie odzywał tyle czasu..wysłałąbym ze 100 sms albo i wiecej...kocha martwi sie i chłopaka to jest normalne

Gość gfhgfhjgfjgf
niech zgadne, przenioslas sie w czasie i piszesz ze sredniowiecza do nas? jak udalo ci sie ta droga elektroniczna? macie juz neta? co za bzdety nic nie sciagnelas a glupia jestes ze szok, jak mozna zakladac ze nie zyje moze ma cie dosc wcale sie nie dziwie!