Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bla bla 20

jakich facetów wolicie?

Polecane posty

ryjek-ja tez lubie... uwielbiam takie miskowatych facetów,nie mogłabym bys z takim chuderlakiem,który ma plaski brzuch,albo kaloryfer blee

Gość Viera Viera
a nie troszke za malo..? :(

Gość Viera Viera
tez nie lubie chudych i dlugich :D... lubie czuc sile swojego faceta ,gdy bierze mnie w ramiona :)

o co chodzi bo sie pogubiłam,ze ryjek mało wazy? ja tez waze mało ale niemam sposobu na przytycie,bo mam za dobra przemiane materii.

Gość Viera Viera
jedni maja za duzo inni za malo :(

no dokladnie,ale jak ktos chce to osiagnie cel,ja własnie dzisiaj jest1 miałam sobie diete ułozyc,ale sie na kafe zasiedziałam:)

Gość Viera Viera
a ja mam tak ,ze jak chce to mam dobra wage i dobra figure.. ale ja sobie popuszcze to juz lipa ;/ wiec dzis ide na silke...

Gość Viera Viera
23

Ja ważyłam 49 kilo :O ale rzuciłam palenie i udało mi sie zdobyć kolejne 7 :O tyle że waga po jakimś czasie znów spadła i teraz walczę jeszcze bardziej o każde kilo :O mam 29lat :O dzieci :O

Gość Viera Viera
zazdroszcze troszke...

ja tez walcze z kilogramami,ale kurwa ciagle sie stresuje,mam 20 lat jestesm za granica.mam nadzije ze jak wróce juz niedługo do polski to koniec stresu i jakos przytyje:) kiedys wazyłam prawie 60 byłam gruba jak beka.masakra jak patrze na zdjecia kiedy byłam grubasem,ale tak z 5 kilo by sie przydało.tak mało,a tyle trzeba walczyc o te kilogramy:(

Gość Viera Viera
60kg to nie grubas... daj spokoj.

przy takim wzroscie to grubas moim zdaniem i wszyscy mówili ,ze jestm gruba,wiesz ja mam waskie biodra strasznie i wiesz poszło ki wszystko w brzuch w ramiona i to brzydko wygladało:(

Nie masz czego słońce :O niestety mam to w genach chyba ,moja siostra ma 30 i tak samo waży i ten sam wzrost ,ale za to moja matka jest ciut mniejsza chyba 173 i waży tyle samo ma 50 lat :O Chociaż muszę sie przyznać ,ze gdybym miał nadwagę i to sporą to nie wiem czy bym dała radę schudnąć :O jestem taki typowy obżarciuch a jedzenie po prostu mnie cieszy :O nie wiem co by było jakbym musiał mieć jakąś dietę :O matko umarła bym z głodu :O

wiesz ja byłam grubasem,ale pamietam wtedy mówiłam ze jstem chyda i ze chce jeszcze przytyc haha nie wiem co mi odbiło,a potem nagle schudłam 10 kg nawet wiecej przez kroplówki:(

no ja tez sobie nie odmawiam szamy,jem to na co mam ochote,nigdy w zyciu sobie niczego nie odmówiłam.

Gość Viera Viera
to co zrobilas ,ze schudlas ? :D

wypadek samochodowy i w tydzien schudlam 10 kilo automatycznie przez kroplówki,nic tylko cały tydzien zywilam sie kroplówkami.masakra.wygladałam jak szkieletor.

Gość Viera Viera
no ale trzymasz wage. jak??

Gość Wilmmette
-- do tej bla bla - co nie zmienia faktu, ze pusta jestes jak afrykanski beben, wypytyjesz o debilizmy i robisz ludziom durne uwagi, puknij sie w ten pusty leb

no jak schudłam to przytyłam 5 kg za jakis czas jak wyszłam ze szpitala,a wazyłam 45 kosciotrup,no masakra mówie ci. no chce jeszcze przytyc,ale wiecej sie nie da po prostu,to co zjem to wysram i tak wkólko,chociaz nie wiem ile bym jadła,chuj nie przytyje ci wiecej,chyba zaczne jakies odzywki brac.

ty sie puknij w łeb,nie wiesz oco chodzi to wypad, szkoda ci czy o jaki chuj ci chodzi?