Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwaga mowię.

zapomienie, niszczenie wspomień o tym co było. Jeśli się kochało, czuło coś...

Polecane posty

Gość Uwaga mowię.

z obu stron. Uważam,że zapomnienie, kasowanie numerów, wszelki rzeczy które związane były z kobietą lub mężczyzną którą się kochało itp Nie powinno się tego robić. Według mnie jest to brak szacunku do tego co było i co było miłe i cudowne. To jest jak pranie mózgu. Trzeba pielęgnować wspomnienia itp. Mówię o sytuacji w której oczywiście nie występuje coś takiego jak ból, bo rozstano się z powodów raniący jedną z osób. Złość itp. i takie tam inne. Ja nie mam zamiaru zapominać. Będę kochał do końca życia i o jeden dzień dłużej i nie wiem, czy będę mógł z kimś innym być. Kiedy nie będę mógł oddać całego siebie tej osobie.

Gość ewerwer
Nie pozamykałeś spraw i wciąż jesteś zaangażowany emocjonalnie. Ale to twój problem.

Gość Uwaga mowię.
Nie mam zamiaru ich zamykać, skoro jak wyżej napisałem, byłby to brak szacunku do tego co się działo, kiedyś między dwoma osobami.

Gość Viera Viera
a ja nie... jesli ta druga strona oszukala...sklamala...zdradzila...zrujnowala zycie...zburzyla swiat? jesli szczerze sie jej nienawidzi mimo wczesniejszej milosci? jesli czuje sie wstret? think about it

Gość Uwaga mowię.
nie czyta się tego co napisałem. Napisałem o sytuacji kiedy nie dochodziło do przykrych sytuacji.. Lecz, wynikały powody typu zraniono mnie. Oszukano. Ta miłośc nie ma sensu itp.

Gość Viera Viera
i tak uwazam ,ze przeszlosc to przeszlosc i nie nalezy do pewnych rzeczy wracac

Gość Uwaga mowię.
Tfu, źle napisałem. Poprawnie: mnie czyta się tego co napisałem. Napisałem o sytuacji kiedy nie dochodziło do przykrych sytuacji.. powody typu zraniono mnie. Oszukano. lecz inne: Ta miłośc nie ma sensu itp.

Gość Uwaga mowię.
Tak-facet

a ja kobieta i tez mam podobny problem,ja bede kochac go do konca zycia i jeden dzien dłuzej,nigdy nie zapomne o tym co było.aale kontaktu nie utrzymujemy.a le przez niego brak szcunku jak to ujałes.