Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulka82

Przegrałam...

Polecane posty

Gość kasiulka82

Mam męża i dziecko!Niby jest pięknie i cudnie,ale....czuję,ze to nie to1Nie wiem czy już wkradło się przyzwyczajenie i codzienność....jesteśmy razem już 10 lat.W łóżku jest nam cudownie...obojgu,mamy kasę,cudne dziecko.Ale czuję,ze wciaż mi czegoś brak...sama nie wiem o co mi chodzi...:( :(

Gość Viera Viera
moze sama sie nie spelnilas. pracujesz zawodowo? robisz to co lubisz? spelniasz swoje ambicje?

Gość kasiulka82
tak!Pracuję jako kadrowa.Lubię to!Mam 28 lat a czuję sie jak babcia!I taki smutek mnie ogarnia jak pomyślę o sobie...

masz dziecko ,meza,kase to czego ci jeszcze trzeba do zycia? doceniaj to co masz ,a nie sie uzalaasz,bo zawsze moze byc gorzej.

Gość Viera Viera
znajdz sobie hobby (sport albo cos innego). idz na jakis kurs, studia zaoczne... postaw sobie nowe cele w zyciu... kadrowa to chyba nie szczyt twoich marzen?

właśnie jak siema męża, dużo kasy to najłatwiej jest "opaść z sił" monotonia wszędzie jest i to dlatego :) a może teraz są wakacje to wyruszcie gdzieś? jak zawsze jeździliście nad morze to może w góry? zamiast na mazury na plaże to na mazury pod żagle? :)

Gość zyj
bierz rodzinke i jazda nad jezioro, w gory, na narty! wypad sprzed kompa:):):)

zacznijcie chodzić gdzieś wszyscy razem :) może do aqua parku? zoo? na jakieś festyny? a Ty pracuj nad związkiem i żeby nie wdała się nuda i przyzwyczajenie napisz mu od czasu jakiegoś zabawnego smsa, wyjdźcie gdzieś sami... pomysłów wiele :)

Gość kasiulka82
Dziękuję kochani1Uśmiecham się teraz!Porozmawiam dziś z mężulkiem wieczorkiem...bo on nic nie wie...DZIĘKUJĘ!

Gość pzw niezalogowany
Cipsko swędzi i pewnie będzie zdrada. 😴🖐️