Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werikasa

Czy tak mozna ? Studia odwolanie ...

Polecane posty

Gość werikasa

Witam! Wlasnie anulowano mi egzamin (no calemu rokowi). Na stronie uczelni napisano tylko ... anulowano egzamin u dr x z dnia ... i tyle ;/ Nieoficjalnie powod anulowania znam (Kilka osob mialo testy owego doktora i dali sie idioci zlapac po egzaminie. Najgorsze ze tylko oni mieli te testy - nikt na roku o nich nie wiedzial.). Jednak jestem zszkokowana tym, ze panie w dziekanacie nie chca mi podac powodu ;/ Mowia ze wykladowca ma do tego prawo ... I zastanawiam sie czy nie napisac jakiegos odwolania, zeby jednak sprawdzono mi ten 1 egzamin (wiem, ze dostalabym na bank 3). Jak myslicie ?

Gość werikasa

Gość rokowi
na polonistyce to raczej nie jesteś...

jak sie uczylas to mozesz drugi raz napisac przeciez...u nas debile mieli testy i sobie je studiowali przed wejsciem do sali!matko,co za glupota!facet zauwazyl i zmienil testy w godzine

Gość ehhh dobijaja mnie
takie teksty jak sie uczylas to zaliczysz ;/

Miał prawo egzaminator do anulowania egzaminu.Powodem tutaj jest to, że inni mieli testy i nikt kochana nie będzie dociekał kto konkretnie je miał. Zawalił cały rok, będziecie pisać raz jeszcze. Nie udowodnisz, że Ty tego gotowego testu nie miałaś przecież więc daj sobie spokój z odwołaniem. Na pierwszym roku jesteś?

Gość werikasa
Tak na pierwszym.