Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość electraa

jak mam się zachować, żeby było dobrze???

Polecane posty

Gość electraa

nie chwaląc się-jestem ładna. mam 21lat. byłam z chłopakami nie raz, potrafiłam ich rozpalić do czerwoności, że niemal błagali o seks....robiliśmy dosłownie wszysstko, pobudzając wyobraźnie, ale bez seksu..po prostu nie chciałam....teraz mam już 21 lat i nadal jestem dziewcią!! i co najgorsza nie potrafię już wytrzymać...będąc teraz z chłopakiem widzę jak on świruje, mówi mi, że już nie może, że jest wypranyi, i że dłużej nie wytrzyma...... teraz mój problem polega na tym (jestem wrażliwą osobą, jeśli z kimś jestem muszę czuć coś do niego), że będąc z kimś takim (fajnym chłopakiem) wstydzę się przyznać do tego, że jeszcze tego nigdy nie robiłam. uwierzcie mi, że moje zachowanie w sypialni...moja pewność siebie w tych sprawach (oczywiście do pewnej granicy) moje ruchy, gesty...no nic nie wskazuje na to, że jeszcze nigdy tak naprawdę tego nie robiłam. mogłabym oczywiście tego nie mówić, ale boję się, że zacznę krwawić czy coś i będzie po zabawie. nie chcę wyjść na zieloną, bo to zwykle ja dominuje z życiu, dlatego tymbardziej wstydze się przyznać. dajcie mi jakąś rade.

Gość
osz kurwa:o:o:o a to w Bravonie ma juz tego kacika z poradami?:D

Gość ja pierdykam
a moze powiedz szczerze gosciowi?