Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

nie wiem jakie studia

Polecane posty

Gość oszolomom religijnym
a jeszcze jedno patrz na plan zajec na poszczegolnych latach to duzo mowi o tym co cie czeka zawsze w necie znajdziesz i wybieraj to co cie interesuje wtedy jest latwiej.

Gość
no ale jest pełno kryptopspecjalistów po studiach papierek maja i ..🖐️

Gość Yukka
Zgadzam się z Oszołomem. Matematykę czy fizykę trzeba rozumieć, bo co z tego, że zaliczysz jakiś semestr na "pamięciówie", skoro kolejny sem. bazuje na Twojej wiedzy z tego ubiegłego.

Gość oszolomom religijnym
no ale jest pełno kryptopspecjalistów po studiach papierek maja i - czesc z nich skonczyla kierunki na ktorych musieli sie wykazac intelektem a nie zapamietywaniem, czesc miala szczescie a czesc to znajomi krolika :D grupa pierwsza to inteligentni,grupa druga czyli szczesciarze to kierunek jest niewazny, grupa trzecia to nic nie musza konczyc albo moga isc do szkoly lansu i balansu a i tak beda ta prace mieli :D takie myslenie nie prowadzi do niczego. idz na to co cie interesuje lepiej byc dobra przedszkolanka niz gownianym inzynierem ktoremu jakis znajomy powierzy wybudowania mostu ktory potem runie :D

ja zdawałam z z biologii i geogry, ale załuje ze to wziełam, bo wolałabym psiac wos tylko ze juz nie mogłam zmienic:o

Ja pisałam WOS i też nie wiem na co iść... I żąłuję, jak pisałas biol i geogr to proponuje iść na ochrone środowiska, bo to kierunek zamawiany na wielu uczelniach, i jest szansa na dostanie 1000 zl miesiecznie stypendium od MENiS

ale ja sie tym nie interesuje:o chciałabym cos robic w zyciu zeby mmiała z tego przyjemnosc

Nie zawsze sie ma to co chce, ja bym chciałą studiować dziennikarstwo a zlożylam na resocjalizacje bo mam wieksze szanse sie dostac

tez chciałabym isc na dziennikarstwo, ale boje sie ze nie znajde pracy jak wczesnij psiali ze to gowniany kierunek:o, ale moze warto sprobowac, lepiej złoz i tu i tu papiery

nie jescze nie:D, najpierw musze poprawke napisac:o, a wtedy pomysle czy isc na studia a jak isc to na jakie

Lula, bo z tego co ja wiem to na dziennikarstwo było potrzebne rozszerzenie z polaka, wosu i angola? albo i historia :O na maturze.

ale jak cos to ja na zaoczne chce isc, tak wiec sie dostane bez problemu