Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość toni24

bole brzucha po owulacji,ciaza?

Polecane posty

Gość Przytulas
Cześć Dziewczyny Przepraszam ze się nie odzywam ale mam problem z netem tak mnie wkorza ten komputer ze szok a na telefonie będę miała dopiero pakiet 21czerwca wiec wtedy będę pisać:-). U mnie nic nowego wczoraj miałam wizytę u swojego gina wszystko ok 9tydzień kruszynka ma 2,5cm:) serduszko ślicznie bije widziałam już maluteńkie rączki i nóżki widok nie do opisania:) kolejna wizyta 30 czerwca to będzie 12tydzień:) pozdrawiam. Jagodka jak u cb po wizycie?? Aminionek a co ta u cb??? jak będę tylko mogła to później wejdę pozdrawiam

Gość jagodka_a
Hej Przytulas super ze z dzidzią wszystko dobrze. Ja miałam wczoraj wizyte u gina i miałam usg prenatalne na szczescie wszystko dobrze pomiary wyszły ok z mojej dzidzi straszna wiercidupka ciezko było ja pomierzyc tak sie kreciła ale sie udało i teraz jestem spokojna . Maluszek ma juz prawie 7 cm. Nastepną wizyte mam 6 lipca. A jak ty sie czujesz Przytulas? Amoniek co tam u ciebie? Gosc any jak ty sie czujesz?

Gość gość any
Hej Jagodka ja też już po usg genetycznym i na szczęście też badania wyszły ok. Mój mały również 7cm ma :) i ledwo udało się to usg zrobić bo tak skakał że przez powłoki brzuszne lekarka wkoncu zdecydowała się mi zrobić:) to chyba taki okres że dzidziusie są *****iwe :) i prawdopodobnie będę miała synka :) bo lekarka mówi że tak jej to wygląda:) czuje się różnie... mdłości minęły ale teraz mam alergie kicham siedzę w domu żeby nie wystawiać się na działanie alergenów i nie brać leków... nastrój tylko średni jakis depresyjny :((( trzymajcie się cieplutko

Gość gość any
Słowo ********* i w e mi zcenzurowalo nie wiem czemu? :) pozdrawiam Was wsyztskie gorąco

Gość Przytulas
hej Jagodka ja się dobrze czuje tylko troszkę zmeczon jestem szybciej niż zwykle noi apetyt większy waże 56kg także nie jest zle, ale musze się rozglądnąc za jakimiś leginsami bo w jeansy chociaż się mieszczę to uciskają mnie w brzuszek. Córcia wie jest przeszczęsliwa i czeka żeby poznac płec :):) pozdrawiam i super dziewczyny ze u was tez wszystko wpożądku. Amionek a co u cb?????

Gość gość
Gosc1: fajnie ze rosna Wasze maluszki dbajcie o siebie tymbardziej w taka glupia pogode ja coraz gorzej sie czuje na zatoki mi siedlo temp zaczela rosnac wiec jest nadzieja jakas jednak:) boje sie wziadc jakies leki bo co jesli jakims cudem w koncu zafasolkowalam... choc nieczuje tego wiec nie nastawiam sie wcale pozdrowionka Mamuski i te i przyszle:)

Gość _madia_
hej dziewczyny, ja już po usg i teraz w sumie cieszę się, że te babki w rejestracji narobiły takiego zamieszania bo dzięki temu moja ginka osobiście zrobiła mi usg, więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) No ale na tym niestety dobre wiadomości się kończą, ponieważ nadal nie ma pęcherzyka dominującego same drobniutkie, nie wiem czy ginka chciała mnie pocieszyć czy to rzeczywiście prawda bo powiedziała, że dobrze, że jest ich dużo i że sobie z tym poradzimy, a jest jedna dobra wiadomość moje endometrium z 5 mm urosło do 9 mm i ginka powiedziała, że sobie wszystko pięknie przygotujemy :) Ehh chce jej wierzyć :) Kazała mi brać teraz od 16 do 26 dc luteine i od 5 do 9 dc clo i przyjść znowu jak @ przyjdzie umowić się na monitoring. Także ten cykl mogę sobie odpuścić i na luzie przygotować się na następny.

Gość gość
Gosc1: Media to bardzo dobra wiadomosc:):):) kolejny cykl napewno Twoj:) szczesliwe mamusie powiedzcie mi jaki po owulacji mialyscie sluz... ja od paru dni czuje ze ciagle mam mokro w srodku i bialy dosc gesty sluz wczesniej tak nie mialam i zastanawia mnie to bardzo... Z gory dzieki za odp;)

Gość zukejka
Hejka...u mnie 14dc...za jakieś 10 dni będzie wiadomo Jakoś się tak nakrecilam znowu...przez te cycki...bo tak mnie zaczęły boleć trochę Ale ja już miałam takie niby objawy ciążowe nie raz...nie dwa...nie trzy..... chociaż dwa cykle właśnie nie miałam bolących cyckow...dlatego tak zaczęło mi się nakrecanko No nic poczekamy zobaczmy Pozdrawiam

Gość gość
Czesc dziewczyny mam pytanie ostatnio robilam badania w 22 dc prolaktyny i progesteronu wyniki prolaktyna 22,78 a progesteron 14.3. Jak to jest z tym progesteronem jaka norma swiadczy o przebytej owulacji ?

Gość gość any
Masakra dziewczyny zachorowałam :( infekcja drug oddechowych mega katar gardło czerwone i ból mięśni a żadnych leków nie mogę wziasc :((( do tego stan podgoraczkowy ... boję się o dzidziusia :( do tego zostałam z tym wszystkim sama:((( buu

Gość jagodka_a
Gosc any idz do lekarza wiem ze sa leki ktore mozna brac w ciazy np antybiotyk bezpieczny dla dzidziusia.

Gość gość any
Jagodka byłam u lekarza i boi się mi przepisać jeszcze czegokolwiek i czekamy aż mi splynie na oskrzela wtedy antybiotyk dopiero... a brzuch od kaszlenia to już tak boli ;( biedny mój dzidziuś mam nadzieję że on nie czuję się tak jak ja ...

Gość gość
Gosc1: hej Gosc Any i jak sie czujesz??? Mam nadzieje ze lepiej taka pogoda paskudna ze trzeba baardzi uwazac na siebie dookola ludzir kaszla i roznosza zarazki...

Gość gość
Hej dziewczyny, jestem tu nowa i chciałabym się wygadac otóż robiliśmy to z mężem w dni płodne a dzień po tym zaczelo boleć mnie podbrzusze jajniki i tak do dnia dzisiejszego czyli tydzień i dwa dni czy to możliwe że to odrazu efekty ciąży dodam że mąż nie skończył w środku a do okresu mam jeszcze nie cały tydzień schizuje juz jak diabli nawet test zrobiłam wczoraj dla mnie było widać mega blada kreseczke maz twierdzi że nic tam nie ma co mam o tym myśleć bóle owulacyjne które tak długo trwają czy objawy ciąży dwa dni po stosunku? Chociaż dla mnie to nie mozliwe

Gość gość
Dołączam się z moimi objawami do poprzedniczki,u mnie to samo bóle jajników i podbrzusza praktycznie od początku po wspolzyciu i też się zastanawiam ,na test za wcześnie do okresu jeszcze ponad tydzień ,czy mogą to być objawy wcześnej ciąży?

Gość gość
Przecież to niemożliwe żeby zaraz po stosunku były takie objawy ale z drugiej strony jak to inaczej tłumaczyc ból nie jest jednostajny raz jest raz nie raz boli lewy raz prawy jajnik a u Ciebie jak jest?

Gość gość
U mnie jest tak samo ale bardziej jakby ciągnie mnie prawy jajnik i ogólnie czuję takie pobolewanie całego podbrzusza .poczekam jeszcze z tydzień i zrobię test.

Gość gość
Witam. Ostatnia @ mialam 16 maja moje cykle sa nieregularne ale nie dluzsze niz 28 dni. Od tygodnia mam bolace piersi @ nadal nie ma jest bol brzucha jednak sa to bardziej takie skurcze. Czy test moze po tym czasie moze wyjsc pozytywny?

Gość gość
Witajcie dziewczyny. Miałam to samo co wy Już prawie byłam pewna ze okresu nie będzie a przyszedł w 36 dniu robiłam testy były negatywne ale miałam nadzieję niestety. Każda kobieta jest inna więc może u was to dobry znak życzę wam z całego serca

Gość gość
Szczerze mówiąc wolałabym żeby to nie była ciąża więc mnie pocieszylas ale strasznie się boję i te bóle mnie przerażają nie są jakieś mocne ale dlaczego juz tyle trwają okres mam mieć 21.05 mam nadzieję że bedzie

Gość gość
No właśnie jedni się starają o dziecko i marzą żeby je mieć a inni tego nie chcą i bum ciaxa z zaskoczenia taki jest ten swiat

Gość gość
Gosc1: hej jak dla mnie to nie ciaza tez tak mialam w poprzednim cyklu takze sie nie stresujcie... ja mam pytanko do mamusiek bo cos slabo zahladaja i sie odzywaja; ) dzis moj 29dc i w sluzie na majtkach zauwazylam niteczki krwi niewiele... nigdy tak nie mialam moze Wy cos podpowiecie??

Gość gość
Gosc1: zrobilam ramo test i jest druga kreseczka:):):):):):):)::):):):):):) duzo jasniejsza ale jest jak nic:):):):):):))))))

Gość gość
No to szczere gratulacje dla Ciebie Gościu i bezproblemowej ciąży.

Gość gość
Czesc dziewczyny ja dzis rano zrobilam test i wyszly piekne II kreseczki :-) udalo sie pomimo nieregularnego miesiaczkowania. Moje objawy to klocie jajnika oraz bolace i cieple piersi.

Gość gość
Do Gość. A co ile miałaś @? Mierzyłas temp?

Gość gość any
Hej dziewczynki :) czasem jak w sluzie jest krew to moze moment implantacji zarodka ale ja tak nie mialam wiec nie wiem :) mi dwa tygodnie do okresu skoczyla temp do prawie 37.5 stopnia popoludniami do tego puchly mi nogi piersi zaokraglily bolaly jak na okres no i druga jasniutka kreska widoczna pod swiatlo 2 tygodnie do okresu :) a teraz mam takiego ronaczka w brzuszku co sie wiertoli caly czas pewnie po tatusiu taki *****iwy bo pilkarz :D takze gratuluje gosc musisz teraz uwazac na siebie zeby sie dobrze zagniezdzil zarodek. A reszcie dziewczym jedynie moge powiedziec glowa do gory bo to naprawde jest mozliwe choc sama juz nie raz stracilam na dzieje a tu jedna :))) ja juz czuje sie troszke lepiej mialam pulkanie zatok i puscilo :) jagodka co u cb ? Jak twoj maluch ? Wybierasz juz jakies wozki i inne gadzety czy jeszcze nie ? :)

Gość krejzigość
Ile godzin po pregnylu seks? W czw po poludniu dostałam zastrzyk. 24 godz po pierwszy stosunek. Po 36 godz (rano) bardzo bolał mnie brzuch. Po południu w ten sam dzien miałam usg - pęcherzyk pękł. Kolejny stosunek po 48 godz od pregnylu. Myślicie ze bedzie ok? Jest szansa? Czy powinnam w tym największym bólu mieć stosunek?

Gość gość
Gosc1: hej dziewczyny jutro rano zrobie jeszcze jeden test bo jakos dalej nie moge w to uwierzyc ze sie udalo... spisalam ten cykl na straty bo tempka tak dziwnie skakala a w 2 polowie cyklu mialam od 36,6 do 36,8 i tak raz tak raz tak w poprzednin cyklu podobnie wiec wcale nie skoczyla wyzej.... mialam delikatne bole jak na @ od dwoch dni czuje coraz mocniejsze dzis moj 30dc a normalnie mam 30-31 cycki bola mniej niz w tamtym miesiacu i sa mniejsze dlatego tak trudno mi uwierzyc w moje 2 kreseczki choc sa widoczne golym okiem... wizyte u gina mam dopiero 29 takze troche jeszxze musze czekac choc teraz i tak by nic nie zobaczyla bo za szybko:/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się