Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siamciaramcius

do kobiet-czy umowilybyscie sie z niepracujacym i chorym facetem???

Polecane posty

Gość siamciaramcius

czy spotkalybyscie sie z facetem ktory nie pracuje,bo nie moze,jest nieuleczalnie chory,niewazne na co,ale moze w przyszlosci przestac chodzic?? jestem pozatym nerwowy wybuchowy ..czy ktoras by chciala miec takiego faceta?? pytam czy chciala by zostac ma dziewczyna?? urode mam,nie mam kasy,zdrowia,chociaz teraz jest lepiej.mam 27 lat.

Gość siamciaramcius
pytam pobieznie,chce poznac sytuacje.w internecie mozna pisac zakochiwac sie.ale rzeczywistosc czasem taka nie jest

Gość siamciaramcius
prosze was dziewczyny o opinie.jestescie wszystkie super laseczki:)

Gość jeśli faktycznie
bym się zakochała w nim to pewnie tak. Ale przecież miłość nie wybiera. Można pomóc miłości. Jak człowiek jest zgorzkniały i zamknięty to niestety niewiele da się z czegoś takiego wydusić. Także wszystko zalezy od podejścia takiego faceta do świata i ludzi.

Gość Ja bym chciała na dzienne
Ja bym się nie umówiła, ale życie pisze różne scenariusze...

Gość Lektor
co to znaczy nieuleczalnie? NA co jest chory?

Gość vvvvv
Na forum powiedzą, że tak bo to bezpieczne i uprzejme. Ale gdyby któraś miała to zrobić naprawdę, na pewno by sie wykręciła.

Gość siamciaramcius
a gdy ta dziewczyna nigdy mnie nie widziala,czesto mam problemy z chodzeniem z brakiem sil, i jesli ona jest duzo duzo duyzo mlodsza (nie ma 18 latjeszcze) ode mnie i troche zdaleka????

\"bym się zakochała w nim to pewnie tak.\" ta jasne okłamuj go dalej bo ty przecież zwykle zakochujesz się w nieznajomych chorych bezrobotnych facetach z awanturniczym charakterem 🖐️ żeby się zakochać to ktoś musi wpierw coś sobą pokazać i trzeba się xxx razy spotkać

Gość głupiomądra
Jak poznajesz kogoś nie wiesz ile ma kasy i co mu może się stać za jakiś czas, kupujesz go albo nie z całym tym pakietem często w ciemno.. a to czy go wybierzesz zależy od różnych czynników, jego charakteru przede wszystkim;)

Gość Lektor
na co jestes chory, i w dodatku nieuleczalnie?

Gość siamciaramcius
uklad nerwowy,nie chce pisac o chorobie ale jest powazna,jestem jeszcze mlody,nie widac tak.. dziewczyny smialo,nie by sie litowac,co byscie zrobily:)??

Gość junaczek
no i w dodatku lubi sobie chlapnać czyż nie jest wymarzonym prowadzaczem

Gość Lektor
stary to dlaczego sie za siebie nie wezmiesz, kto powiedzial ci ze to jest nieulezalne?

Gość siamciaramcius
spokojny,ale czasem wybuchowy,mam nerwice,za to na urode narzekac nie moge

Gość Lektor
nerwica jest nieuleczana? Kto ci takich glupst naopowiadal?

Gość takZciekawościPYTAM
a pokażesz zdjęcie?

Gość tja....
szczerze? nigdy w życiu. powody: - fatalne doświadczenia w kontaktach z ludźmi niepełnosprawnymi - podany przez ciebie opis to opis faceta, który nic sobą nie reprezentuje, nawet jakby był zdrowy to bym się nie spotkała - nerwusom mówię nie, bo szanuje swoje zdrowie psychiczne

Gość Lektor
tja... nie marudz nie masz zielonego pojecia dziecko o czym mowisz.

Gość Lektor
siamciaramcius no to jak jestes nieuleczalnie chory tak, a lekarstwa jakies bierzesz, leczysz sie?

Gość siamciaramcius
bo ona nie jest uleczalna,lecze sie,zycie sie zmienilo ale ja pytam czy byscie sie umowily,bo zakochac w zdjeciach moich jest latwo,a jak ktos troszke pobedzie to pozna ze jestem chory

Gość glupiomadra
jak sie zakochujecie w facecie to wiecie ile kasy ma na koncie? no bez przesady.. a ze jest bezrobotny? zawsze mozna to potraktowac jako stan przejsciowy, skoro teraz jest wmiare zdrowy i moze sie normalnie poruszac, skąd laska moze wiedziec, ze w przyszlosci cos bedzie nie tak, no chyba ze jej szczerze wszystko wyzna, ale na poczatku to robic? po co ?

Gość Lektor
leczysz sie na nieuleczalna chorobe? Jak to mozliwe?

Gość siamciaramcius
o to spokojna glowa nerwica to dodatek w tej chorobie,jestem uprzejmy mily,ta choroba prowadzi do niepelnosprawnosci.czekam na dalsze opinie dziewczyn,jesli kocham to jestem dobry:)

Gość Lektor
siamciaramcius To jaka to jest choroba? PRzeciez tu ciebie nikt nie rozpozna ani tez z nikim sie nie umowisz. Dawaj chlopie jaka to nieuleczalna choroba, SM moze?

Gość glupiomadra
miłości nie da się przewidzieć ani zaplanować, to moje zdanie, nie określisz jej racjonalnie

nie umowilabym sie ani nie zakochala, jak prawie kazdam, takie zycie, po co mi kula ui nogi i pasożyt? uroda jest dla malo inteligentnych, ja do nich nie naleze