Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielicamala17

Jak rozpoznac orgazm?

Polecane posty

Gość Anielicamala17

Jak rozpoznac orgazm u kobiety? Masturbuje sie od dawna mam 17 lat, po prostu sama reka mi tam idzie. Nie wiem czy mialam orgazm kiedys. Jak mam poznac? Do tej pory nie spalam z chlopakiem.

Gość Anielicamala17
Chce mieć ! W koncu dlaczego sie masturbuje, dla fanu ? co mam zrobic zeby miec ? ........ ehh.

Gość Anielicamala17
Prosze o odpowiedź, jestem szczerze zdesperowana i żądna orgazmu. Jak uzyskac ?

Gość Needle
Orgazm jest na praaawdę przyjemny :) i nie potrzebny do tego jest ci facet. Wystarczy twoja rączka lub jakiś przyjazny tobie przyrząd :) np. wibratorek... lub domowe rzeczy (akurat w tym wypadku ludzie mają różne pomysły). Myślę że w przypadku masturbacji nie zawsze trzeba "dochodzić" i robi się to tylko dla przyjemności i zaspokojoenia, nie z żadnych innych pobudek. Ja osobiście zawsze dochodzę do orgazmu, chyba, że ktoś mi w tym przeszkodzi :) pozdrawiam

Gość Green Tea.
Orgazmu nie trzeba rozpoznawac, to się poprostu wie w 100%, że on nadchodzi, jest, albo, że był. To jest szczyt podniecenia seksualnego, wyżej już nie można, poza tym zaczynasz szybciej oddychać, odlatujesz itd. Trzeba się napracować, żeby go mieć, porządnie nakręcić, i polecam zabawę łechtaczką, sama wtykanie sobie rzeczy w cipkę może nic nie dać. Ja osiągam tylko orgazmy łechtaczkowe, nigdy pochwowe.

Gość luz majkel
poczujesz mrowienie w uszach, puszcza Ci zwieracze a z ust dobiegnie okrzyk szubidubi ołjejor

osobiście też przeżywam wyłącznie orgazm łechtaczkowy, ale niektórzy dochodzą wyłącznie poprzez pochwę

Gość gość
Mam podobny do cb problem.. Nie jestem pewna czy przeżywam orgazm...ale gdy się masturbuję.. W pewnym momencie zaczynam prostować nogi jęczec i czuć ze dalej nie mogę się masturbowac gdyż to drażni moją lechtaczke...przerywam i czuje się po tym rozluzniona....nie jestem do końca pewna czy to jest to ale tak mi die wydaje.