Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliiiiiii

to okropne milczenie ........

Polecane posty

Gość nataliiiiiii

i stało sie .. poznałam świetnego faceta znalismy sie cztery miesiace dawno z nikim sie tak nie czułam , wciaz zapewniał mnie w smsach ze teskni ze mu zalezy ..mimo ze nie pytałam .. jednak bardzo zadko miał dla mnie czas wkoncu widzielismy sie tylko co dwa tygodnie dzownił mówił ze jutro pojutrze za dwa dni sie zobaczymy a pozniej milczenie ... wczoraj tez mielismy sie spotkac .. napisąl ze teskni .. wiec odpisałam przyjedzaj wreszcie bo ja tez tesknie .. i milczenie .. po kilku godzinach nie wytrzymałam i napisałam ze bardzo sie pomyliłam ze myslałam ze ta znajomosc bedzie wygladała zupełnie inaczej . wiecej sie nie odezwal .. pierwszy raz odkad sie znamy cały dzien bez zadnej wiadomosci .. nie wiem co robic napisac cos jeszcze czy odpuscic .. ciezko odpuscic .. naprawde ,, mi zalezło ale nie chce sie tez ponizac i narzucac

Gość nataliiiiiii
:(:(:(i chyba nikogo to nie obchodziii

Gość nie mogę go nazwać Ex
w takiej sytuacji to już nic nie pisz, gdyby mu zależało zareagowałby a on nawet nie napisał fuck you,

zresztą najlepiej poszukaj kogoś kto będzie miał dla Ciebie czas a nie odzywał się kiedy mu pasuje choć akurat ja zrobiłam podobnie i ciagle nie mogę zapomnieć

Gość nataliiiiiii
no własnie to jest chore ze mam 1000 roznych mysli raz zapewniam sie ze koniec ja nic nie napisze a pozniej mam ochote pisac ...zeby tylko nie stracic z nim kontaktu ..chcialabym zeby wiedział ze mi zalezy .. :( to głupie wiem ..

Gość ciekawa.........
jasne że nic już nie pisz..-brak odzewu to brak zainteresowania

Gość nataliiiiiii
bo wiesz mnie najbardziej wkurza to ze mogłby chociaz wyjasnic dlaczego tak sie dzieje a to milczenie jest naprawde okropne a u ciebie jak było zakonczyło sie milczeniem czy były jakies wyjasnienia z jego strony ??

jak przestałam się odzywać bo mnie olewał i nie miał czasu dla mnie a On nawet nie zapytał dlaczego, raz dzwonił ale nie odebrałam i tyle nie pisz miej honor

Gość nataliiiiiii
masz racje ... wiem ze tak powinno byc ze nie powinnam pisac mam nadzieje ze w tym wytrwam :) najgorsze jest to ze nie wiem dlaczego .. tak mnie potraktował .. ale tego sie juz nie dowiemy

:( no nie

Gość nataliiiiiii
ale i tak masz silna wole :) bo ja wiem ze jakby teraz zadzwonił to ja bym odebrała :/ okropna jestem wiem :D

Gość nataliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
odezwał sie :( napisałam ze nie daje moj spokoju mój ostatni sms (napisałam ze myslałam ze ta znajomosc bedzie wygladała inaczej) ........ po tym wszystkim jak on sie zachowuje on nie rozumie o co mi chodzi ? i co ?

Gość damma z łasiczką
miga sie. swietnie wie o co chodzi. :(

zdobyłam sie tylko na tyle zeby mu napisac NIEWAZNE chociaz miałam ochote ... ale chciałam byc twarda i nie chciałam pisac o swoich uczuciach .. odpisal ze dlaniego jednak bardzo wazne .. nic juz nie odpisałam teraz siedze i mysle co zrobic odpuscic .. czy moze cos tłumaczyc sama juz nie wiem :( najgorsze ze całymi dniami o nim mysle

Gość trele morele i pomarańcze
Nie pisz Natalko, niech zobaczy, jak to jest..

Gość Blankaaaa11
mialam podobny problem, on mnie kompletnie olal, wyslal mi smsa, takiego zalotnego, pytal sie o cos, gdy mu odpisalam zero odpowiedzi, koniec, cisza jakby sie zapadl pod ziemie, a widze ze jednak nie, bo na nk jest i gadu...no ale zalozylam nowy nr zeby do niego nie pisac i na razie odpukac wytrzymuje.. Natalii a skad jestes?

ja z wielkopolski :) chciałabym miec te silna wole i olac :) ale juz taka jestem jak mi zalezy to potrafie wszystko wybaczyc

a ty Blankaa11 skad ??:)

Gość Blankaaaa11
nie jestes jedyna z ta silna wola, ale zobaczcie jak takie olanie dziala? Faceci nas tak traktuja, niejednokratnie czytalam tu podobne watki, sama zreszta mialam tak samo! Tylko dziwne, bo jak facet mnie zaczal olewac to ja 100razy bardziej do niego ciagnelam, a jak bylismy w kontakcie to jakos mi bylo obojetnie, nie wiem czy to jest czyst psychologia czy jak, szkoda ze my tak olac nie umiemy:/

Gość Blankaaaa11
eh z malopolski :)

tez to zauwazyłam .. wogole zauwazyłam ze zawsze wybieralam facetów ... o których na siłe musiałam walczyc .. jesli ktos był dobry kochany i na wyciagniecie reki to stwała sie nudny .. byc moze sama jestem sobie winna ..ze teraz cierpie

wlasnie dostalam smsa NIE ZDAJESZ SOBIE SPRAWY JAK JESTES WAZNA DLA MNIE jezu dziwczyny czy on mi robi pranie mózgu bo ja juz nie wiem najpierw olewka potem takie smsy :( i co ja mam mu napisac

napisz nie zdajesz sobie sprawy jak pierdolisz:classic_cool: gdyż twoje zachowanie temu przeczy:P