Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzbzbzz

przemoc fizyczna

Polecane posty

Gość bzbzbzz

przc chwila zadzwonila do mnie prztjaciołka ,że facet ktoremu kazla sie wynosic z domu(9całkowicie toksyczny związek)na koniec ja pobil i poszedł. zadzwoniła na policje a tam jej powiedzieli ,żę skoro byl trzezwy i wyszedł z domu to oni nic nie moga zrobić. na to wszystko patrzyło 5letnie dziecko ktore krzyczało,,tatusiu nie zabijaj mamy'' skurwiel wyszedl i powiedział ,że wróci jutro po reszte rzeczy czyli jak to jest?jestes trze zwy wpierdolisz kimus wyjdziesz z domu i jeste s bezkarnny? tym bardziej ,że powiedziała jakim samochodem i gdzie pojechał. powiedzieli jejj ,że jak sie bedzie awanturował ,żeby wtedy zadzwoniła. czy nasze prawo jest ,ąz takie chore?

Gość hotdogg
co ty gadasz niech leci do lekarza zrobić sobie obdukcje a jutro zasówa z powrotem na policje i zjedzie ich na czym świat stoi za takie rozwiązanie interwencji- i zglosi pobicie

Gość bzbzbzz
to samo jej powiedziałam.rano zabieram ja do lekarza a pozniej na komisariat.ale ona czuje sie totalnie bezsilna tam gdzie powinni jej pomóc .kazlai czekac aż znow sie bedzie awanturował. czy zgloszenie sprawy o pobicie w ogole cos da?

Gość Głod
pierdolona patologia

Gość hotdogg
postąpili tak bo im się nie chciało, a na obdukcje to niech zrobi jak naj szybciej - mendy i damskich bokserów trzeba tempic jak owady

Gość bzbzbzz
dokladnie.i to samo jej jutro powiedza na policji.ale pojde z nia i nie popuszce skurwielowi.wiecie? juz nawet nie chodzi mi przyjaciolke-ma to na własne zyczenie.ale o dziecko ktore na to wszystko patrzyło.

Gość hotdogg
ja sie zglosi to już nie mają wyjścia zgloszenie muszą przyjąć ale wszystko zależeć bedzie od jej obrażeń

Gość hotdogg
Art. 158. § 1. Kto bierze udział w bójce lub pobiciu, w którym naraża się człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo nastąpienie skutku określonego w art. 156 § 1 lub w art. 157 § 1, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. § 2. Jeżeli następstwem bójki lub pobicia jest ciężki uszczerbek na zdrowiu człowieka, sprawca

Gość bzbzbzz
dziekuje za ten czesc.mozesz wkleic reszte?wysle jej to

Gość hotdogg
Art. 158. § 1. Kto bierze udział w bójce lub pobiciu, w którym naraża się człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo nastąpienie skutku określonego w art. 156 § 1 lub w art. 157 § 1, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. § 2. Jeżeli następstwem bójki lub pobicia jest ciężki uszczerbek na zdrowiu człowieka, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. szukaj kodeksie karnym

Gość hotdogg
jeśli dostala konkretnie czego jej nie życze to ma przesrane ale jeśli ma pare siniaków to wyrok bedzie beznadziejny dostanie wyrokw zawiasach i tyle