Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiepytanko

czy taka czarna sukienka pasuje na wesele??

Polecane posty

Gość boz
kiecka fajna ale... bez ramionczek. będziesz cały czas ją poprawiac i na pewno nie po szalejesz

Gość w takiej to na pogrzeb

jak najbardziej pasuje tylko faktycznie lepiej by bylo gdyby miala jakies ramiaczka, albo chociaz 1 przez glowe zebys mogla tanczyc bez obaw

Gość 874873yth
tydzień temu byłam na weselu i w czarnych sukienkach było z 6 kobiet, dwie miały białe bolerka, a jedna nawet czarne rajstopy założyła, mnie to w sumie nie raziło bo zabawa była super, no może tylko ta z czarnymi rajstopami

Gość gosciowka weselna
wlasnie u mnie tez bylo wiele osob w czarnych i wlasciwie to nie mam oporwo ubrac czarnej sukienki :) moja siostra na moim slubie rowzniez wystapila w czerni:)

Gość rylly
czarna moze byc na wesele, sama mialam kilka razy na weselach czarne sukienki i nigdy nie bylam w tym osamotniona ;) Ta sukienka mi za bardzo stylem nie odpowiada, ale nie wiem jak Ty w niej wygladasz - moze na Tobie wygladac bosko. Ja raczej takie preferuje: http://www.gendai.pl/product_info.php?cPath=5&products_id=491 http://www.gendai.pl/product_info.php?cPath=5&products_id=777 ale to już rzecz gustu

Gość zajjjafffka
super ta pierwsza sukienka jak najbardziej nadaje sie na wesele a ile masz lat :)

Gość takiepytanko
20;)

Gość fajna jest ta kiecka
moja kolezanka byłą w takiej na studniówce :D:D Jest czarna ale w zadnym razie nie kojarzy się "pogrzebowo". Tylko założyłabym jakies kolorowe kolczyki albo wisior :D

ta sukienka jest dość taka znana.. sama już kiedyś chciałam sobie ją kupić na allegro, nawet licytowałam, ale odwidziało mi się, jednak chciałam ją kupić tak do chodzenia w ciepłe dni... jest niezła, ale widziałam lepsze:) ale to kwestia gustu