ona DDD 0 Napisano Lipiec 1, 2009 Mam 18 lat, waze 69-70 kg przy 164 cm. Nikt kogo pytam mi tyle nie daje a jak juz im mowie to sa zdziwieni... podobno jestem \"taka zbita\". Czuje sie ok, uwazam sie za atrakcyjna moze nawet bardziej niz jestem ;) ale wiem ze powinnam schudnać. Nie raz probowałam. ale barkuje mi konsekfencji. wytrzymuje max kilka dni. kiedys sie leczylam (hirsutyzm) powiedzieli mi w klinice ze problemy z wlosami ustana jak schudne, pzepisali Glucophage brałam to i faktycznie troche schudłam, ale sama je odstawialam bo ile je mozna łykać :/ Dieta. Powinnam miec niby 1000kcl ale nie potrafie sie pilnowac :/ chce schudnac ale nie wiem jak to zrobic, zawsze bylam gruba. kocham jesc, gine za slodkim, nie cierpie biegac (wytrzymam max tydzien). cwiczenia ? teraz jest rower i musze wrocic do brzuszkow bo te lubie. czytalam o rozrnych dietach ale nie jest łatwo ich przestrzegac, raz bo sa drogie, 2 jak mama cos ugotuje dla calej rodzinki to nie jest latwo nie jesc. tez tak mialyscie ze bardzo chcialyscie a nie porafilyscie przez wlasnie niezdecydowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika1978 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Hm,witaj. No coz musisz miec strasznie silna wole i zerwac z dotychczasowym podjadaniem.Ja obecnie tez jestem na diecie i pomimo,ze mam rodzinke to i tak np przyrzadzam oddzielne posilki dla siebie,to naprawde tylko zalezy od ciebie samej,musisz sie zmobilizowac i napewno dasz rade,jesli masz problem z dobraniem diety dla siebie to idz do dietetyczki,ona ci doradzi najlepiej,napewno dasz rade,wierze w ciebie,powodzenia ci zycze,odezwe sie zeby sprawdzic twoje postepy kochana.pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona DDD 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Dziękuję Monika1978 :):):) NO to zaczynam... moze jak sie bede tu z Wami dzielis postepami to bezie mi łatwiej ;) na razie chce stracici 5 kg. dzisiaj to chyba się troche przegłodzę... czystej głodówki nie dam rady bo juz ostatnio probowałam ale tak woda, herbaty... jakies lekkie dania to na poczatek bedzie chyba ok. Własnie ... i powiedzcie mi jak do jest z tymi herbatami... ja ich pile z 8 dziennie...rozne... zwykla, owocowe, rumiankowa, mietwą, czasem senes bo mam wiadomy problem ale slyszłam ze picie mocnej czarnrj herbaty ni jest tak do konca ok :/ (no i pije gorzkie dla jasnosci) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika1978 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Hej ,to znowu ja cos ci poradze-odstaw ty te herbaty w cholere lepiej pij wode niegazowana,a juz jak nie lubisz jej tak bardzo to do szklanki wrzuc plasterek cytrynki i odchudzamy sie ,odchudzamy Jestem z toba i bede cie wspierac napisz na jakiej diecie jestes i czy widzisz juz jakies postepy?no i co z cwiczeniami? jak masz jakies pytania to pisz podam ci moje gg-tam sie predzej zgadamy 5537936 pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona DDD 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Dzieki za gg na pewno nie odezwe... ale to jak wroce do domu :) wode lubie... ale od herbat mozna powiedziec sie uzaleznilam :) ale nic kupie sobie najwyzej ta zileona bo poodbno pomaga... jesli chodzi o diete... to nic konkretnego niestety... po prostu mniej jesc, pic wode, nie jest slodyczy, smazonego, jasnego piweczywa no i ćwiczyc...ćwiczyć, ćwiczyć... a jak to mi nic nie da to moze sie wezme za konkretna diete... tak bedzie ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona DDD 0 Napisano Lipiec 2, 2009 miało byś - sie odezwe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika1978 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Widzialam na twoje fotki i pytanie: a z czego ty chcesz kochana sie odchudzac? bo jak dla mnie to jestes calkiem ok ,powinnas sie dobrze czuc ze soba,musisz tylko poprawic troszke swoja dietke i bedzie super,zobaczysz,pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Lipiec 2, 2009 ona DDD - mam 17,5 roku :P mój wzrost to 162cm a waga... taka jak widać w stopce .... odchudzam się dopiero trzeci dzień, a już kurwica mnie bierze, że tak powiem.... tymbardziej, że humor mam nieciekawy... eh. może sie wesprzemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona DDD 0 Napisano Lipiec 2, 2009 no pisałam wlasnie ze jestem taka zbita :) ale nie przy tym wroscie 70kg to o niebo za duzo. Moj 1 dzien wlasnie mija... i juz ni dałam rady boz jadłam pyszne pierozki na obiad :/ ja sie do tego nie nadaje... ale zaraz w ramach rozgrzeszenia godz na rowerku ;/ jutro moze bedzie lepiej... thelittleblack ... no to mamy podobna wage... jak to odchudzanie u Ciebie wyglada ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gałązka_bzu Napisano Lipiec 2, 2009 jakbym czytała o sobie-ten sam rocznik i miesiąc:P też mam wagę 69-70-71 jakoś tak:D ale dają mi wszyscy góra 62-64:) ale są wakacje to można by tak coś zrzucić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Lipiec 2, 2009 narazie mam okres i nie przemęczam się zbytnio... jem 5 małych posiłków dziennie, co 3godziny... zaczełam ćwiczyć - na początek brzuszki. należę do leniuchów, więc zaczełam od 50. każdego dnia o 10 więcej. dzisiaj robię 70. jem L-karnitynę + chrom, pomaga mi to nie myśleć o jedzeniu tak dużo, nie wiem czy działa to na psychikę, czy na żołądek, ale na pewno lepiej mi jest z tym :) to na początek... niedługo ważenie. A jaki jest Twój plan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agavka 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Dziewczyny, zapraszam do mojego wątku. Mam interesującą dietkę 1000 kcal, którą właśnie zaczynam testować, ćwiczenia i myślę, że razem damy radę. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4136995 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona DDD 0 Napisano Lipiec 2, 2009 hmmm... brzuszki podczas okresu to dla mnie katusze :/ zawsze sobie odpuszczałam :) A jaki jest moj plan... hmmm... tak jak pisałam... -mniej jesc (kocham to robic i ostatnio przestałam sie totalnie kontrolowac efektem czego bylo +3kg.) -woda... dzisiaj chyba 2 litry ;D plus 3 (?) herbaty -nie wcianac slodyczy ( przychodze do domu a tu ciepla drozdzowka-dałam rade:D) -cwiczyć ! ( godz na rowerku plus brzuszki ale z tymi to juz dzisiaj nie wiem ) - koniec z bialym pieczywem... -wiecej blonnika... -i wracam do kasz, warzyw, gdzies tam wyczytałam ze kisiel jest tez ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Lipiec 2, 2009 w ogóle nie jesz słodyczy? omg... podziwiam! ja obiecałam sobię że jem 5małych posiłków, w tym jeden koło godz. 17 słodki - ale tylko do 100kcal i najlepiej niskokaloryczne lody... czasem są to 2 ciastka, lub 3kostki czekolady - z tym trzeba bardzo uważać, żeby nie skusić się na więcej :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona DDD 0 Napisano Lipiec 2, 2009 no wcale...łatwo mi sie mowi bo dopiero zaczynam :) ale wiem ze moze sie udac bo kiedys miałam podejrzenie cukrzycy i wszystko co teraz zakladam ze bede robic to przestrzegałam, nie wliczajac cwiczen. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Lipiec 2, 2009 podziwiam :) to kiedy ważenie? w poniedziałek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona DDD 0 Napisano Lipiec 2, 2009 no moze i pon :) najlepsze ze nie mam wagi w domu... i waze sie hmm... to raz u ciotki, raz u kolezanki..zawsze mam kupic i nie zdaze, zapomne, nie mam kasy, jest cos wazniejszego itd :/ a wiem ze najlepiej jest sie wazyc na 1 :/ Jutro wstaje o 6 i na rower ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Lipiec 2, 2009 uuu słonce... wazne jest w diecie zeby wazyc sie co jakis czas w tym samym miejscu o tej samej porze... jak najszybciej kupic wage - wykonać!!! :) a za mną własnie 70 brzuszków.... uf. teraz tylko łazieneczka i pozniej łózeczko :) niedługo do spania takze zycze chudych snów:P i do jutra :) trzymaj sie cieplutko, nie wiem jak u Ciebie, u mnie nadciąga burza ....łaaaa :P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona DDD 0 Napisano Lipiec 2, 2009 :D no u mnie tez sie zapowiada "dyskoteka" :):):) Tobie też ... chudych :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona DDD 0 Napisano Lipiec 3, 2009 NO i mial byc o 6 rower ;F Bedzie pozniej... a jak na razie to budyn i woda. tak o 14 moze jakis obiadek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Lipiec 3, 2009 budyn mowisz?:D wlasnie ostatnio slyszalam ze kisiel ma malo kcal... jakby tak na podiweczorek? co Ty na taką słodką chwilke?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona DDD 0 Napisano Lipiec 3, 2009 no ja wlasnie nie miałam kisielu/kislu czy jak to sie tam pisze . to zroilam sobie rano budyn... wyszly 2 miseczki. jedna zjadałam rano .. przed chwila zjadlam cos kosmicznego ( kasza jeczmienna+marchewka surowa+ starta rzodkiewka+ cebula :D) duzo papryki no i nawet mi smakowało ;DDD a na wieczor druzga miseczka budyniu i juz (tzn tak o 18) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleblack 0 Napisano Lipiec 3, 2009 odświeeeżam:D wiem, że suche płatki na kolacje to nie zbyt dobry pomysł, ale jakoś tak wyszłlo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona DDD 0 Napisano Lipiec 3, 2009 no a ja zjadłam batonika ://// (96kcl) ale i tak sie mieszcze w 500kcl + cwiczenia wiec moglo byc gorzej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Emma 0 Napisano Lipiec 3, 2009 ona DDD, poznaję Cię z innego topiku, o tym chłopaku co smsa do niego wysyłałaś :) I jak sprawa się potoczyła?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona DDD 0 Napisano Lipiec 3, 2009 kurcze 1 temat i juz jestem znana :D porazka. sms nie doszedł a ja sie juz pozniej nie odezwałam, bo jak wsazytsko przemyslalam na spokojnie to doszlam do wniosku ze potem bedzie mi glupio jesli by juz doszlo do spotkania. Czekam ja jakiegos innego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika1978 0 Napisano Lipiec 4, 2009 I jak tam odchudzanie Asiu? Ja na SB juz 5 dzionek iii 2 kg mniej,dolaczylam stepperek,a jutro trampolinka i brzuszki 2 razy dziennie,polecam stepper-ma cudowne dzialanie na nozki i nie tylko bo na pupe tez, jak twoje odchudzanko?bo widze,ze troszke z tematu uciekasz?hehe napisz co jadasz ,moze podpowiedziec ci w jadlospisiku?jak cos to pisz,pozdrawiam cie i nowe forumowiczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona DDD 0 Napisano Lipiec 4, 2009 A co to jest ten stepperek ??? :) jak idzie? No wydaje mi się że jak na mnie to calkiem spoko. Jem malo i nawet nie jestem tak bardzo głodna, cwicze i nie wiem czy to od tego bo odchudzam sie dopiero 3 dzien ale czuje sie tak jakoś lepiej :) Nie wazyłam się jeszcze, moze w poniedzialek. Macie moze jeszcze jakies sposoby na leniwe jelita... ja sie ztym mecze i mecze. senes mi pomaga ale zawsze jak wypije to boli mnie glowa i żeladek, dlatego stram sie juz go unikac, enemy sa ok ale nie dla mnie, otreby itp jem ale to tez marne rezultaty daje... a juz nie pamietam kiedy bylam w toalecie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona DDD 0 Napisano Lipiec 4, 2009 przed chwila sie wazyłam ale na innej wadze... i waze niby 66 :/ i nie wiem. pojde moze jutro do tej kollzanki i dla porownani zwaze sie jeszcze raz tam, niemozliwe przeciez zebym schudla juz 4 kg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolap XD 0 Napisano Lipiec 6, 2009 Hej dziewczyny:) Jesli moge to z chęcIą przylacze sie do was, bo tez zamierzam powalczyc troche z moimi kilogrami.Mam 18 lat i waze tyle ile wy na poczatku czyli 69-70-71kg.;/ Nie wiem jaki mam jeszcze plan dzialania...ale chyba postawie glownie na cwiczenie i oiczywiscie mniej jedzonka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach