Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tooki naabbabaa

Niepotrafie zaufac facetowi.

Polecane posty

Gość tooki naabbabaa

POznałam fajnego faceta, jest naprawde dobry dla mnie i dla mojej malutkiej coreczki , dba o nas i sie troszczy.Zawsze moge na nim polegac.Powinnam byc z tego powodu szczesliwa, ale ja boje sie zaufac.Moj były facet zniszczył mnie psychicznie.Nie przeszkadza mu to ze mam dziecko.Mała go uwielbia a on ja.Jak to mozna zmienic????Da sie????

Gość ciekawa.........
a dlaczego masz to na siłę zmieniać?...widocznie jeszcze nie jesteś gotowa by zaufać..więc poczekaj

Gość ciekawa.........
zmiana myślenia jest procesem a nie pstryknięciem palcami

Gość tooki naabbabaa
Ja sie boje zaufac bo boje ze znow sie zawiode.Niecche byc cale zycie sama.Spotkalam na swojej drodze fajnego faceta a ja niepotrafie zaufac.A on nie daje mi zadnych powodow zeby mu nieufac.

Gość ciekawa.........
pomyśł może nie o zaufaniu ,skoro tak boisz się tego slowa a o...dawaniu szansy ...-mówisz ,że nie masz powodów by się czepiać i nie szukaj takich...po prostu pozwól mu się sprawdzać..ok?...tylko nie przeginaj :)

ciekawa ... mylisz sie :D... autorka jak nie zmieni myslenia , to moze tak do usranej smierci sie umartwiac :)

Gość ciekawa.........
Regres-myślę,że nie powinna zmieniać myślenia ..sparzyła się i nie zmieni natychmiast..a to co jej pozostaje to..dawanie szansy :)

Gość tooki naabbabaa
Ja mu daje szanse i on to szanuje.Nie nalega, nie naciska na mnie w zaden sposob.Uwielbiamy ze soba spedzac czas.Jest naprawde bardz fajnie.Ale jednak czegos sie boje.Ale czego to niewiem.

ale jak ma dac szanse skoro nie ma zaufania ? myslisz ze od braku zaufania do dawania szansy jest krótka droga ? kolezanko jesli autorka nie zmieni myslenia i nastawienia w zwiazku z jego osoba ? ( czyli wyeliminowanie pseudo faktów i wyimaginowanych wyobrazen o facenie które z rzeczywistoscia maja nie wiele wspolnego ) dopóty będzie nieszczęsliwa i pograżona w bólu ? to jest prosta zasada , ale trzeba troszke logicznie myslec co wam kobietom mało kiedy sie zdarza :p

Ale jednak czegos sie boje.Ale czego to niewiem." no własnie o to mi chodziło ... tak mozesz trwac z 20 lat :) nie ufasz , bo sie boisz ... boisz sie bo masz powód gdzie powodem jest myslenie nie majace nic a nic wspolnego z rzeczywistoscia :P

Gość ciekawa.........
Regres-Ty zaufanie stawiasz na piedestale..i po co?...jeśli ktos w sobie tego nie ma to nie znajdziesz choćbyś peany napisał odnośnie...myslisz że powinna zmienić myslenie?-po co?...czy nie lepiej jest na razie obserwować zanim podejmie decyzję?...się tylko łatwo mówi ale gorzej zrobić...a tak naprawdę nie zaufanie jest istotne a własna umiejętność wybrnięcia z sytuacji ...Ty wierzysz na słowo?-to gratuluję

Gość ciekawa.........
tak naprawdę to wielkie slowa może schowajmy w rękaw...czas..czas...czas jest przyjacielem a nie slowa :)

Gość ciekawa.........
..się mi jakoś cięzko czyta te brednie o zaufaniu :)..hmmmm :)...czy naprawdę jest taki moment że mozna zaufać?..od kiedy niby? :)...przecież życie jest tylko sprawdzianem-nie dla czyichś słów a dla mądrości :)

Ty wierzysz na słowo?-to gratuluję" a co wiare mam opierac na domysłach ? i wyobrazeniach ? mam prosta zasade ... kazdy ma u mnie kredyt zaufania ( nawet na słowo) zmarnuje to ? 2 szansy nie ma... zauwaz kolezanko ze autorka nie ufa bo snuje wyobrazenia !!!! co to ma z wspolnego z rzeczywistoscia ? wiec dalej sie upieram ze jesli zmieni tok myslowy i zaprzestanie burzy myslowej w głowie to powinno byc o wiele lepiej ... :D

Gość dfhjgjgj
ale czy ktos,regres,mocno zawiodl twoje zaufanie? bo wtedy sie inaczej aptrzy na swiat,wiem cos o tym..

Gość ciekawa.........
no wlasnie Kolego..-u Ciebie ma się kredyt zaufania za nic bo na dzień dobry...u mnie najpierw trzeba się wykazać bym zaufaniem mogla obdarzyć..-ktoreś z nas się myli?...nie..żadne z nas...po prostu przyjmujemy to co dla nas jest lepsze i ok :)

nie raz moje zaufanie zostało wystawione na próbe ... nie nie mowie tu o zaufaniu w miłosci ( taka sytuacja tez miała miejsce) ale ogólnie o zaufaniu dla 2 człowieka

Gość ciekawa.........
Regres..-z całym szacunkiem..niech tak zostanie :)

Gość ciekawa.........
i wlaśnie dotknęliśmy problemu autorki...bo ona nie obdarza zaufaniem na dzień dobry-co ja rozumiem doskonale i się nie dziwię :)

bo ona nie obdarza zaufaniem na dzień dobry-co ja rozumiem doskonale i się nie dziwię" ok ciekawa :) ale zauwaz jedna kwestie ! Autorka jakis czas juz zna tego faceta .\, jest jej z nim dobrze i co najwazniejsze ze ja zacytuje : "Zawsze moge na nim polegac" wiec co jeszcze ten facet ma zrobic by na tzw "dzien dobry" ( chociaz w tym przypadku dzien dobry juz troche trwa:P) mogł zyskac chociaz szanse na obdarzenie go zaufaniem ? on juz wiecej nic nie zrobi ...moze okazywac dobroc ,uwielbienie , miłosc autorce i córce a to najprawdopodoniej i tak sie nie zmieni , bo autorka nie bedzie chciała tej sytuacj zmienic ... wyobrazenia i snucie fantazji z tym faktem zwiaznych ma niesamowita moc i siłe ( tylko na jej własne zyczenie) to tyle :D