Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola z opola

moj chlopak mnie oklamal...

Polecane posty

Gość ola z opola

Pytałam go kiedys czy mieł przede mna jakas dziewczyne, a on powiedzial ze tak, ale nigdy nie chcial mi zdradzic wiecej szczegolow. Tylko powiedzial ze kilka razy z nia spal. Ja mialam przed nim jednego chlopaka, ale spałam z nim tylko 2 razy. Jestesmy w zwiazku 1.5 roku. Ostatnio jednak zapyttalam jeszcze raz, czy spał z ta swoja byla i powiedzial ze nie. Moje pytanie brzmi NIE czy mam z nim zerwac, tylko dlaczego mnie oklamal? Wstydzil sie ze w weieku 22 lat byl prawiczkiem?

Gość facetksks
moze sie wstydzi wlasnie... daruj mu, tylko powiedz, ze jesli to prawda, to nie stracil w Twoich oczach i powiedz mu, ze nie musi Cie oklamywac w tych sprawach. to mu doda otuchy! usmiechnij sie i zalagodz sytuacje:) dacie rade!

Gość ola z opola
ktos sie wypowie?

Gość ola z opola
ktos sie wypowie?

a na zdrowy rozum ? po co mieszasz i dopytujesz sie o przeszłosc swojego faceta? jaki to ma zwiazek z terazniejszoscia i z waszymi relacjami ?

Gość pomoc drogowa
ja ci powiem że faceci szybko zapominają :) pewnie nie chciał cię urazić i skłamał:) nie ma powodu żeby robić aferę a może jednak on nie miał żadnej dziewczyny i kiedyś powiedział tak żeby lepiej wyglądać w twoich oczach-jak to facet:)?