no.sense 0 Napisano Lipiec 1, 2009 Tylko szczerze proszę ;P http://www.allegro.pl/show_item.php?item=672914169 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Lipiec 1, 2009 Brac:P Fajne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
98 procent Kobiety... 0 Napisano Lipiec 1, 2009 są w porządku. bierz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulaa-a7 Napisano Lipiec 1, 2009 mam 22 lata i dobry styl ale te spodnie mi sie nie podobaja szczerze mowiac;/ decyzja jest twoja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no.sense 0 Napisano Lipiec 1, 2009 taniocha chyba :D Paula czemu jestes tak pewna swego gustu? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzika morela 0 Napisano Lipiec 1, 2009 takie sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no.sense 0 Napisano Lipiec 1, 2009 no nic porozgladam sie jeszcze jutro pokaze co wyszukalam - za niska cene!!!! bo juz pieniazki na wykonczeniu... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulaa-a7 Napisano Lipiec 1, 2009 znaczy moze powiem tak.... mi sie moj gust podoba a wiadomo kazdy ma inny... moze zle dobralam slowa:P ale sobie wcisnac nie dam ze ja bezguscie:D:D ale nie chce waszego gustu deptac... indywidualnosc jest wazna, inaczej wszyscy chodziliby tak samo ubrani, chociaz i tak masa klonow, bo co wejdzie w obieg, od razu sie nosi:D:D mam nadzieje ze nie zbesztacie ze mam wlasny styl i gust mi w tych spodniach nie podoba sie to ze o ile dobrze widze jest wysoki stan(o nie!) i taki odcien zwyczajny, zamiast cos glebszego, no i kieszenie na tylku z dziwnym wzorkiem;/ tyle ode mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no.sense 0 Napisano Lipiec 2, 2009 albo cos takiego: http://www.allegro.pl/item675525568_und_czadowe_jeansy_rurki_s.html w rzyciu nie wzielabym spodni nie-biodrowek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no.sense 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Ewentualnie... http://www.allegro.pl/item668743049_authentic_style_czadowe_jeansy_rurki_s.html uwielbiam takie zamykane kieszonki bo ladnie zaznaczaja posladki :D mimo ze mam duze ksztalty tam wypukle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarnulka900 Napisano Lipiec 2, 2009 brzydkie :/ i mało sexowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no.sense 0 Napisano Lipiec 2, 2009 to jakie sa sexowne wg Ciebie ;P ja nosze zwykle dziny i moj tyleczek sie podoba jak nie wiem :) oto cala tajemnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chanelka24 Napisano Lipiec 3, 2009 "w rzyciu nie wzielabym spodni nie-biodrowek " nigdy sie nie czepiam otrografii ale to juz jest przegiecie ludzie trzymajcie mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŻYCIE PRZEZ "RZ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no.sense 0 Napisano Lipiec 4, 2009 Co za chamstwo!!!!!! Nie zwraca się uwagi na czyjeś błędy ortograficzne!!!!!! Jeszcze publicznie :P chanelka24 \"w rzyciu nie wzielabym spodni nie-biodrowek \" nigdy sie nie czepiam otrografii ale to juz jest przegiecie ludzie trzymajcie mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŻYCIE PRZEZ \"RZ\"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chanelka24 Napisano Lipiec 4, 2009 kobieto lecz sie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach