Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xboundedx

Co mi może być?

Polecane posty

Gość xboundedx

Wiem, że nie jesteście lekarzami i nie wydacie mi jakiejś diagnozy, ale może chociaż sugestie? Objawy... - od dłuższego czasu bez przerwy jestem zmęczona, często nie mam siły w ogóle wstać z łóżka albo się ruszyć - prawie codziennie mam mroczki przed oczami i jest mi niedobrze - często zdarza się, że mam małe problemy z oddychanie, trudno jest mi zaczerpnąć tchu. wczoraj w nocy zdarzyła mi się też bardzo nieprzyjemna sytuacja. Obudziłam się i zdałam sobie sprawę z tego, że W OGÓLE nie mogę zaczerpnąć tchu, zupełnie jakby coś to blokowało. Dopiero jak się trochę podniosłam, to ustało. - podkrążone oczy, bladość - łatwo robią mi się siniaki - strasznie wypadają mi włosy, paznokcie są bardzo łamliwe. Jak myślicie?

Gość yuyuyuy
nerwica

anemia albo jakies oslabienie organizmu lykaj magnez w wiekszej dawce witaminy i koniecznie idz do lekarza zebu dal Ci skierowanie na morfologie to z badan krwi wyjdzie czy cos jest nie tak

Gość xboundedx
Dziękuję Wam za odpowiedzi. Poczytam sobie o tych chorobach co zasugerowałyście. No i chyba faktycznie zrobię jakieś badania. Myślałam, że to chwilowe, a chyba jest coraz gorzej.

Gość ANEMIA anemia+anemia

Gość anemia i przesilenie

Gość taka baka
zrób morfologię z oznaczeniem żelaza. do tego podstawowe badanie moczu i z tymi wynikami do lekarza