Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynayna

mój facet jest bezczelny

Polecane posty

Gość martynayna

Mam 23 lata mój facet 29... dziś mi powiedział że krępuje go przed ludzmi mój młody wiek... :o co mam teraz myslec..?

Gość hmm lalala
:o ja mam 23 a moj facet 28 i jakos nie czuje zeby miedzy nami byla przepasc wiekowa a on mial sie wstydzic.. czasami sobie zartuje na temat mojego wieku bo wie ze sie wkurzam,ale zeby tak na powaznie? Bez przesady 6 lat to nie jest jakas kolosalna roznica wieku ;/ moj facet jest starszy a tak naprawde w wielu przypadkach to ja jestem dojrzalsza.Powiedz mu ze nie liczy sie wiek tylko to co ma sie w glowie ;> A jak widac on za wiele tam nie ma skoro sie przejmuje tym co powiedza koledzy o jego 6 lat mlodszej dziewczynie :/

Gość martynayna
smutno mi.

sam sobie taką znalazł, a teraz się wstydzi? Po prostu powiedz mu prawdę, że Cię to uraziło, dlaczego tak dużo par nie potrafi szczerze ze sobą rozmawiać, tylko tutaj o wszystkim pisać

Gość powiedz prawde maleńka
Na kafe nie znajdziesz pocieszenia :) Szczera rozmowa z partnerem napewno pomoze.

Gość Czarny Nikuś
Twój facet to dupek , sorry ale taka prawda, mówiąc to ma na myśli dokładnie to, że wstyd mu przd znajomymi, iż jest postrzegany jako osoba zadająca się z niedojrzałą gówniarą. Prawdopodobnie ktoś mu coś dosrał na Twój temat i facet zaczął główkować. Gdzie tu zatem jest miłość z jego strony?

Gość dokladnie jak napisal Czarny
bardziej dla niego liczy się opinia innych i prestiż , żal. Weź znajdź sobie kogoś innego zanim powie co pewnego pięknego dnia , że to koniec , a myśle że do tego wystarczy mu podpowiedź osoby trzeciej, że robi sobie z tobą siare czy coś w ten deseń.

Gość to powie mu
ze ciebie krepuje jego stary wiek

dokładnie, to tak jakby twierdził, że jesteś jeszcze niedojrzałą kobietą i wyglądasz na małolatę, skoro przed wszystkimi ludzmi się krępuje, bo jeśli (według niego) z osobowości i wyglądu wyglądałabyś na dojrzalsza to by tak nie uważał, bo inni ludzie ani by nie pomyśleli, że jesteś tyle lat młodsza

Gość Marek Sea
Rzuć go...

Gość lisiczka piekna
trzeba było mu powiedzieć, że powinien być dumny, że taka młoda go chciała i wszyscy koledzy mu zazdroszczą takiej młodej i slicznej dziewczyny:) a może to miał być komplement z jego strony dla ciebie: że krępuje go bycie z kimś takim jak ty( tzn, jesteś tak młoda, że aż mu wstyd, że przy tobie tak blado wypada)

Gość Czarny Nikuś
Też to rozważałam. Bardzo możliwe i oby tak było :)

Gość 6 lat różnicy to jest NIC
twój facet jest dziwny a nie bezczelny ciekawe na ile on lat wygląda, może na 38 i jestescie jak tata i córka? :D

Gość porzucownyaaaaa
super... wam to faceci mowia takie rzeczy, a ja o wszystkie takie wlasnie pierdoly bylem posadzany przez swoja byla... :( a w ogole tak nie myslalem, ciagle uwazala, ze ja cos mam przeciwko jej cechom roznym, choc sama miala niska samoocene...

Gość frufru
"porzucownyaaaaa - ciagle uwazala, ze ja cos mam przeciwko jej cechom roznym, choc sama miala niska samoocene..." no i właśnie dlatego tak uważała :P

Gość ffdfdsgfgfd
frufru - nie wiesz, co mowisz, dziewczyny wciaz sie zle oceniaja, mimo ze my im mowimy inaczej i traktujemy oinaczej....

Gość oooooooooo----------
umów się ze mną , mnie nie będzie przeszkadzał Twój wiek , ja mam 45 lat