Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znana tu

lepiej być singlem bo faceci są beznadziejni w każdym calu i pod każdym względem

Polecane posty

Gość znana tu

aczkolwiek zdarzają się wyjątki. patrząc jednak na te wszysckie żałosne związki i żałosnych facetów od stóp po czubek głowy , swierdzam, że jeśli nie ma na horyzoncie supermena to lepiej być singlem niż robić sobie z życia komediodramat.

tak właśnie, jakby mój obecny mężczyzna okazał się dupkiem ( oby nie, bo uważam go za ideała już tyle czasu, nie zawiódł mnie ani razu:P) to będę singielką do końca życia bo to będzie oznaczało, że nie ma już normalnego faceta :classic_cool:

Gość MJ MJ
Ja szukam drugiego Michaela Jacksona. Albo taki jak On albo żaden. Szkoda, że ten Anioł nie zostawił swoich genów na Ziemi :(

Gość Kajetano
...i na te wszyskie bezndziejne zaklamane laski ktore myslac ze oszukujac siebie same sa fajne, bo maja tatuaze i moga kazdemu dac i uwazaja ze faceci to frajerzy, zamiast uczciwie i cierpliwie czekac i budowac swoja przyszlosc lapia sie na piekne oczy, slowka i fetysze. dziekuje

Gość ja_on
moja skromna zlota mysl: chcesz zmienic swoj swiat - zacznij od zmiany siebie

Gość Czarny Nikuś
Brzydki > Widzę, że pisząc tego posta kompleksy wypłynęły ponad logikę :D 🖐️

Gość bo nasza klasa
zapamiętaj sobie autorko, najlepiej zapisz gdzieś w kompie ten temat i wróć za parę lat i wtedy się wypowiadaj, a na dzień dzisiejszy to..... powielasz moje słowa z przed 10 lat :) ale takie życie :)

Autorko. Wydaje mi sie, ze zbytnio generalizujesz. Wielu znam uczciwych facetow. Zdarzaja sie zli mezczyzni i zle kobiety po prostu zli ludzie, bo tak niestey psychika naszego gatunku sie uformowala :( malo osob mysli :( no nic lece juz z topicu ;) tak tylko moja mysl wtracilem :)

Znam wiele kobiet , które twierdzą, że gdyby miały żyć jeszcze raz to nigdy, przenigdy nie wyszłyby za mąż, choć na początku przez lata wydawało się , że to szczęście to teraz twierdzą inaczej. Nie wiem dlaczego tak jest ale wiele szczęśliwych żon także twierdzi, że mimo tego co przeżyły lepiej jest pozostać wolną. Lepiej jest być singlem niż wiązać się dla zasady lub z desperacji , to na pewno.

Gość Hasuna
Jak czytam albo słyszę o tych problemach w związkach, o koszmarach - \'problemach\' to złe słowo. Koszmary i horrory ... i ludzie w tym siedzą niczym umoczeni w bagnie, głupcy :O sama jak wspominam swoje piekło to stwierdzam , że naprawdę... ...naprawdę, cholera lepiej jest być singlem jeśli nie dane nam było trafić na \'supermena\'. Nic nie dzije się bez powodu i każda lekcja jest dobra, Ja już mam bagaż doświadczeń, nauczę za nauczką , wiadro łezy wylane, nerwy zszarpane, straconych lat i straconego zdrowia mi nikt już nie odda, i na pewno nie bede sie w coś ładować jeżeli nie trafię na osobę , której szukam. Wolę być sama bo lepiej tak jest -> -> Nie ma nic gorszego niż piekło na ziemi ze złym gnojem u boku!!

Gość chlopak autorki_
nie ma nic gorszego dla faceta od wysluchiwania ze tamten z pod 7 mki jest o wiele lepszy od ciebie bo zbudowal karmik dla ptaszkow razem z dziecmi,ze sie nie sprawdzasz dlatego to zrobilam z tym czarnym studentem z namibii,dlatego ze twoj szwagier wiecej zarabia.....itd,itp..... osobiscie nie dziwie sie ze jest coraz wiecej gejow i tak sie ten ludzki gatunek skonczy......sperdolil sie przez takie cichodajki i jedze jak wy i przez was sie skonczy......tfu!

Gość chlopak autorki_
a najlepsze w tym wszystkim jest to ze wypowiadaja sie tutaj "kobiety" 16-18 o swoich 17-20 letnich "facetach"...zenada! co wy puste bladzie wiecie o zyciu???? idzcie polakierowac tipsy i posluchac dody.......cichodajki i lachociagi pierdolone! pozdrawiam serdecznie🌼

Gość Kaman
a bedziejeszcze lepiej, w koncu wychowuja sie na super muzyce i maja ekstra marchewke przed oczaami kazdego dnia, kazda jest gwiazda pokroju co najmniej Dody i tak samo madra IQ = 165 hahahaahaha

A ja się zgadzam z autorką. Kiedyś jedna Wanda, co nie chciała Niemca, rzuciła się ze skarpy do Wisły... I ja też myślę, że zamiast być z jakimś facetem, który nam nie do końca odpowiada - lepsza śmierć. A już przynajmniej życie w pojedynkę ;) Aha, proszę mi nie tłumaczyć, że Wanda zrobiła to z pobudek patriotycznych... Bzudra. Po prostu nie chciała być z jakims - z jej perspektywy patrząc - dupkiem, a klasztorów jeszcze nie było. :p

Zdecydowanie lepiej być samemu niż z byle kim kto np. mnie nie szanuje... ale wiem, że nie wszyscy faceci to marne oszołomy, tak samo jak nie wszystkie kobiety to wytarte szmaciary :) ludzie sa różni, a grunt to mieć na tyle zdrowego rozsądku żeby otaczać się samymi wg nas wartościowymi ludkami :)

Gość także znana tu
no co wy dziewczynki... życie bez faceta?? NIGDY!!! a kto zarobi na szmaty, pachnidła, zrobi dziecko, posprząta, ugotuje, ...wydupcy??? no kto??? a kto zmieni koło? wymieni uszczelkę, no kto??? a że dwa razy wpierdol spuści, a raz strawę zjeść pozwoli - jak to czasem bywa - to szczegół, nie??? Chłop jest? - jest!, jestem prawdziwą kobietą? - jestem!