Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czy ktos podobnie jak ja nie spal pol nocy przez te pieprzone burze????

Polecane posty

Gość

tak napierdzielalo, ze nawet pies przyszedl ze mna spac:o:o:o wstalam o 4, przynioslam do lozka butelke mleka i babeczki czekoladowe, za oknem napierdalaly grzmoty i pioruny, a ja ogladalam program ezoteryczny na czymstam:o:o fak!!!!

Gość aga2990
a gdzie była ta burza?

Gość
w łodzi. zaczelo sie o polnocy, a skonczylo o 5tej. I to nie to, ze bumbumbum, tylko JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP, i wszystkie alarmy pod blokiem sie wlaczaly:o

Gość qvvarz
u mnie to samo. z tym, ze ja lubie burze ale to co bylo w nocy to jakas masakra. ja akurat jestem spod Opola. ciekawe kiedy sie skoncza te burze...

Gość
quvvarz - dokladnie, ja tez je uwielbiam, ale tak bylo strasznie, ze przegiecie!! dzis tez maja by. a w ogole wszystkie te stacje meteo o kant dupy mozna sobie otrzec. w tvnie o polnocy NA ZYWO mowili, ze w lodzi jest parno ale pogodnie, a tymczasem napierdalal deszcz jak cholera, takjak i burza:o ciekawe co dzisiaj.

Gość
ciepla plomieniem - a skad jestes??? klimat jest beznadziejny, jak nie ma pogody to jest 15 stopni i leje jak glupi, a potem z dnia na dzien nagle 32stopnie, parowka jak ta lala, a potem grzmoty...

Gość
oo, niedaleo:) byczek, uwierz - nie zasnalbys.

Gość aaa......
No niestety taka pogoda mi się utrzymać według chyba TVN do wtroku wczesniej mówili,że do soboty ja tam w te pogody już nie wierzę.Wczoraj w Nysie nagle po 16 burza i deszcze mocny i tak z godzinę i tak co dzień jest powtórka z rozrywki do południa tak do 16 upał niesamowity i nagle niewiadomo skąd grzmoty i prawie że oberwanie chmury.

Gość Bear Share to szajs
Kufa ja tez nie moglam spac przez tą jebaną burzę a jak już usnęłam to nagle jak pierdolło to sie znowu obudziłam :o

Gość a ja z Łodzi
i żadnej burzy nie słyszałam, tzn. coś tam pogrzmiało kolo północy, ale potem poszłam spać i spałam do rana.

Gość
ciekawe w jakiej dzielnicy, no mowie wam, u mnie co 5 min jeeeep. hook z ta noca, ale kurwa ile jeszcze?? nie wierze w ich prognozy. trza sie jaiegos bacy opytoć:D

Gość a ja z Łodzi
Polesie.

Gość u was TYLKO jedna noc
U nas w tamtym miesiącu przez 2 tygodnie dzień w dzien były takie burze , więc nie narzekajcie po jednej nocy. Powodzie u nas. :-O Trąba powietrzna, burza, oberwanie chmury, tak, że zniszczyło drogę krajową było u nas jednego dnia to wszystko na raz.

Gość ritkA sasha margerita
ja nie spałam przez tą okropną duchotę :/ 28 stopni w pokoju o 4 rano:(

Gość aaa......
u was tylko ta jedna noc?A jaki to rejon jest??

Gość
wspolczuje, naprawde. widzialam jak pozalewalo wsiae na poludniu, gdansk, poznan.. masakra jakas:o

Gość klimat podzwrotnikowy
co się dziwisz nie trzeba wyjeżdżać na wakacje do ciepłych krajów moja znajoma 2 dni temu poleciała do Egiptu :-O ja bym nie wytrzymała :-(

Gość
ale tam jest inna wilgotnosc powietrza, taka temp w cieplych krajach jest inaczej odczuwalna. ale racja - po co mi tunezja, jak moge wyjsc na balkon?:D

Gość ko
najbarzeij sprawdzalan porognoza pogody jest na www.pogodynka.pl najlepiej tam sobie sprawdzic pogode nawet dlanajmniejszej dziury w polsce

Podkarpacie dawniej nie bałam się burzy, ale to co działo się kilka dni z rzędu w czerwcu to włos się jeżył na głowie :-( policja stała na rogatkach miasta i ztrzymywała KAŻDY samochód i każdemu z osobna mówili o rozwalonej drodze krajowej pierwszy raz widziałam taką akcję policji kilkadziesiąt kilometrów od punktu, w którym jest problem na drodze

Gość ko
tylko gdzies chwilowo nie chce wchodzic przynajmniej u mnie

ICM jest chyba lepszy od pogodynki. new.meteo.pl/ ale ja oglądam jedno i drugie i wyciągam średnią :-D

Gość ko
najbardziej to chyba rozwaliło kajowa 4 w Ropczycach i okolicach tam środkiem to normalnie potok płyną maasakra ale woda ma potezna siłe tyle asfaltu podbudowy umocnienia podsypek z dobre 60-70cm w dół i droga zdarta do samego dna

Gość
to straszne:( przeciez ludzie stracili tam cale swoje dobytki! ciesze sie ze mieszkam w centr polsce, poza lokalnymi podtopieniami ni takiego sie nie dzieje.

ko, tak w Ropczycach rozwaliło, a juz w Rzeszowie policja każdego osobiście ostrzegała

Gość ko
miszkam w rzeszowie i nic takiego nie slyszalam

Gość trąba powietrzna była w Mielcu
a tam zawsze było spokojnie pod tym względem