Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czy ktos podobnie jak ja nie spal pol nocy przez te pieprzone burze????

Polecane posty

Gość u was TYLKO jedna noc
ko, :-D :-D ja widziałam i nawet osobiście policja mi mówiła na rogatkach pierwszy raz taką akcję 'indywidualnie do każdego kierowcy' widziałam

Gość ko
wogole jakies anomalia to sa pogodowe przeciez takie ulewy powinny byc na poczatku wiosny czy tam w maju potem to jakos sie zawsze uspokajalo no i jasne byly burze ale raz na jakis czas a nie takie ze strach pomyslec a o trabach nie wspomne ale ponoc klimat ma sie zmienic do tego stopnia ze to co wczeniej bylo u nas ma byc obserwowane na skandynawi a to co jest w poludniowej europie i USA ma byc u nas

Gość ko
a coo ci mowili ze beda nawalnice i ulewy bo ja sie z tym ie spotkalam i dlatego zdziwko takie zlapalam

nie no, zatrzymywali KAŻDEGO (na światłach czerwonych latali od samochodu do samochodu) i KAŻDEMU gęba w gebę mówili, że droga rozwalona i żeby tam nie jechać, bo korek i tak niemożliwy tam jest żeby objechać przez okolice Tarnobrzega albo przez Jasło

Gość
no tak, przeciez Nostradamus czy inna Sybilla przepowiedzieli, ze w Polsce beda uprawy winogron;)

Gość ko
no to niezla akcje hlopaki zorganizowali czasem jak chca to potrafia

policja tak każdego informowała, mimo, że ci co mają CBradio to i tak się ostrzegali przez radio, że na Ropczyce nie ma co jechać dobrze zrobili, ktoś raz w policji pomyslał :-) przecież nie kazdy ma CBradio

"przepowiedzieli, ze w Polsce beda uprawy winogron" już są nawet sama robie wino ;-) szkoda, że winnicy nie mam

Gość ko
ale wiecie kiedys ogladalam film na discavery ze te anomalie i te wszystkie ocieplenia klimatu to normalan sprawa i jest to zwiazane z ty iz ziemia krazac po orbicie to raz zbliza sie to znowu oddaala od slonca i raz nas smazy a raz zamraza i dlatego mamy raz ocieplenie kimatu raz zlodowacenie taki ponoc cylk jest a to ze my jako ludzie produkujemy spaliny i tego podobne rzeczy jakis ma wplyw tez na to ale tak naprawde niewielki

no właśnie widziałam wczoraj, u nas w Bełchatowie pobłyskało się trochę i przeszło w stronę łodzi, właśnie tak ok 11-12 wieczorem Ps. KOCHA BURZE :D:D:D

Gość ko
a dobre to winko z wlasnych winogron wychodzi czy takie berbelolo bumbum

Gość Bear Share to szajs
najlepsza to jest naleweczka z aroni :D

Gość
julk, moi rodzice mieszkaja w zgierzu - tam po prostu oberwanie chmury (u mnie byla gigant burza ale deszcz normalny), straszna ulewa, podmylo im garaz, ulica zalana, pelno mulu w ogrodach u ludzi:o a to 12 km ode mnie!

Gość zadaj mi cos do robienia
ja też nie spałam..cały dom nie spał hehe, mieszkam pod łodzią i straszne to było😭 intensywny deszcz przez 1,5 godziny, a tak grzmiało że łooooooo kulminacja nastąpiła gdy prąd wyłączyli:o fajnie tak w ciemnościach siedzieć, od błysków robiło się widno jak w dzień...słuchać napieprzania deszczu i modlić się żeby sobie już poszła😭

ko, " a dobre to winko z wlasnych winogron wychodzi czy takie berbelolo bumbum " Dobre, znajomi mówią nawet, że lepsze niz sklepowe, niejedno np.włoskie Z aronii też się robi pyszne winko! :-) Kto ma niech spróbuje. Robi się jak kazde inne wino.

Gość ko
wiecie co ja to ostatnio jak u nas w rzeszowie w nocy byla burza tak sie zaczela gdzies okolo 1 w nocy a skonczyla po 3 godzinach to mysamam ze sie posikam w lozku z wrazenia a mieszkam dosc wysoko to juz calkiem myslalm ze we mnie piepsznie w lóżku nie zycze tego nikomu niech juz sobie te burze miną

Gość ko
z aroni jest naprawde dobre tylko trzeba miec dojscie do nich

Gość
dokladnie mialam dzis te same wrazenia. balam sie nawet tv wlaczyc, zeby mi sie nie spalil, ale co tam. do odwaznych swiat nalezy:classic_cool:

Gość ko
to faktycznie odwazna jestem ja jak jet burza to z gniazdek nawet ekspres do kawy wylaczam bo sie boje ponoc odgromienie mamy na bloku ale i tak zawsze mam wrazenie ze walnie i to akurat w nasze mieszkanie chora psychika jak nic

Gość ko
mialo byc odwazna JESTEŚ

ko, :-D ja tez miałam przezycia łóżkowe :-D gorąco było i spalam nago, a jak taka burza dobra się rozpętała, to tak posprawdzałam okna czy się nie leje do mieszkania i tak leżę na łóżku i się zastanawiam, że może wypadałoby się w coś ubrać, bo jak przy.... w mój blok i trzebaby uciekać np. z powodu pożaru , to jakoś głupio byłoby tak nago zwiewać. Bo ile razy pokazywali w TV, że ludzie zostawali tylko w tym co mieli na sobie. A bym goła d... świeciła :-O

Gość ko
:p

Gość ko
NO TO NIEŻLE MIALAS FAKTYCZNIE WARTO MIEC W TAKICH OKOLICZNOSCIACH CHOCIARZ MAJTKI NA TYŁKU

Gość Studioska
Cześć, mam pośbę, czy moglybyście wypelnić ankiete, do której link znajduje się poniżej, będę wdzięczna z akażdego respondenta Link do ankiety: http://webankieta.pl/ankiety/w1hptq91mwjq

Gość ko
a do czego jest ta ankieta

przykro mi, ale ja nie wypeniam żadnych ankiet z zasady cenię sobie prywatność i nie mam w zwyczaju nawet w anonimowej (pozornie) ankiecie pisać o sobie cokolwiek nawet czy zjadam marsy czy snikersy :-P

Gość
hahah, niezle z tymi majtkami:D:D mi w zeszlym tyg spalil sie zasilacz od telefonu bezprzewodowego wiec od tamtej pory wylaczam wszystko. a wtedy nie bylo burzy, a zwykle grzmienie i blyski, bez piorunow i innych takich:o

Gość u mnie w tej chwili
jest 28,8 stopni w mieszkaniu

Gość
ja nie narzekam, starym sposobem mam pozaslaniane zaluzje, rolety, zaslony, wlaczony wiatrak, uchylone tylko okno w kuchni i pokoju, jest maly przeciag;) a tak kulminacja temperatury bedzie o 14tej:D

Gość ko
u mnie tez parno a wszystko od samego rana pozaslamiane i siede w pol mroku ale duszno i goraco nawet nie chce wiedziec jaka jest teraz tem w mieszkaniu a sprzatac zaczelam to normalnie kapie ze mnie prawdziwa domowa sauna chyba jak skoncze to polece do sklepu po jakis wiatrak bo sie usmarze