Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość semen petlura Gliwice

Nie odpisuje? To chyba brak kultury zeby ani słowa nie napsiać.

Polecane posty

Spodobała mi się jedna dziewczyna z portalu randkowego, piszę do niej, naprawde sympatycznie, ale ona nie odpisuje. Oczywiscie weszła kilka razy na moje konto,zeby sprawdzic kim jestem. Ale nie odpisuje. Wkurza mnie to lekceważenie. Skoro szuka faceta, a ja do niej napisalem i załżómy ze sie jej nie podobam, czy tak trudno napisać,ze nie jest zainteresowana. Brak wiadomosci jest gorszy od zlej wiadomosci. Chamstwo i tyle.

moze mi to ktos wyjasnic?

Gość nitika
skoro nie dopisuje to znaczy ze nie ma ochoty z toba rozmawiac ... proste. co tu jeszcze filozofie do tego dorabiac.

ale przeciez mozna slowo napisac, tym bardziej,ze wiele wiadomosci wyslalem do niej

Gość nitika
Powysyłaj jeszcze troche az w koncu nie wyrobi i napisze ci zebys sie "odwalił" albo w jak juz naprawde bedzie miała dosc to cie zablokuje i urwie kontakt. Ciekawe co ty bys robiła jak by do ciebie przyczepiła sie panna która ci sie w ogole nie podoba? Znajac was nigdy bys jej wprost tego nie powiedział....raczej bys jej unikła i milczał.

jak by odpisywała każdemu facetowi który do niej napisze to siedziała by przed komputerem 8 godzin dzienie :P masz probelm na tym polegająrandki internetowe oglądasz towar, jak sie z reklamy nie podoba to zlewasz i szukasz dalej :O 🖐️

niech zdycha suka