Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latajaca1111

Co powiecie na temat lini Ryanair i BmiBaby

Polecane posty

Gość latajaca1111

Chodzi mi o opinie osob latajacych tymi liniami.Z gory dzekuje za odpowiedz

Gość latajaca1111

Gość latajaca1111
Nikt nie latal tymi liniami??????????????

Gość hakuna matata0000
jesli chodzi o Ryanair , latalam czesto i jestem bardzo zadowolona..a o tych 2 pierwsze slysze

Gość latajaca1111
Aha dzieki,bo wlasnie poczytalam opinie podrozujacych o Ryanair i jest podzielone zdanie,jedni sa bardzo zadowoleni inni wrecz przeciwnie.A te drugie to angielskie linie

Gość latajaca1111
To dobrze,ze sa jednak pozytywne opiniebo tego co Sie naczytalam....az strach sie bac :)

Gość dhdfhfggd
ryanair jest troche syfiasty, obsługa pozostawia nieco do zyczenia - ale jest tanio, taniej niz innymi srodkami lokomocji, no i szybciej, wiec nie marudzę, tylko przemęczę i jestem na miejscu

Gość dhdfhfggd
a czego sie naczytałaś o ryanairze?

Gość dhdfhfggd
dzięki Muszę powiedzieć, ze jak czasem stoje na lotnisku i slysze, o co wkurzają sie ludzie albo czym się przerazają, to ręce opadają Widac, ze nie zadali sobie trudu, zeby popatrzyć na te kartke, na której maja czarno na białym i po polsku napisane, jakie sa warunki. Przyjada późno i płaczą, że jeszcze samolot nie odlecial, a oni nie mogą wejść. Przywalą 30 kilo w walizę i potem płaczą, że muszą robic wielgachna dopłatę. W samolocie, jak pilot powie, ze znizamy sie do ladowania - jeden z drugim ubiera kurtke, bierze bagaz podręczny i staje przy wyjsciu :/ Przysiegam, byłam swiadkiem takiej akcji. i potm stewardessa zła, bo mu kaze usiąść i to coraz mniej miłym glosem, jak po 3. razie nie reaguje. Wiec myśle, że te komentarze niezadowolonych osób wynikaja raczej z lenistwa i niedoinformowania się

Gość latajaca1111
Dzieki za odpowiedz.Ja lece z francji,wiec tez obsluga bedzie inna,ale nie chodzi nawet o to.I masz racje o ten czas przybycia na lotnisko i nadbagaz.