Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiosenna świeżość traw

jaki krem polecicie?

Polecane posty

Wiem,ze to wprost nawet głupie może się wydawać to moje pytanie,ale od jakiegoś czasu poszukuję dobrego kremu do twarzy na dzień,żeby dobrze się wchłaniał,nawilżał i był dobry dla cery ze skłonnością do alergii. Czy ktoś mógłby mi coś polecić? Już bezskutecznie testowałam kilka.Zdarza mi sie,że kupię i nie uzywam,bo się zwyczajnie nie nadaje. Moge liczyć na Waszą pomoc?

Gość Elle 24
Uh, ja przetestowałam setki kremów... Tez nic mi nie pasuje :/ Tylko że ja mam cerę tłustą w strefie T i trochę trądzik jescze niestety. Mogę polecić na pewno La roche posay - Toleriane (zapytaj w aptece moze mają próbkę) Dax cosmetics seria Perfecta, krem matujący i zwężajacy pory Physiogel krem - zero chemii, ale jak dla mnie to tylko na noc bo jest jakby tłustawy Mój facet bardzo chwalił sobie z serii AA Theraphy, też z apteki - miał nawilżający jakiśale nie pamiętam który, jest ich sporo (z wiataminami, mienerałami itp) Z Iwostinu miałam też kiedyś próbkę kremu do cery wrażliwej, był dobry, ale nie miałąm pełnowymiarowego produktu. Tyle mogę polecić, reszta którą stosowałam jest średnia.

Dzięki bardzo :) poszukam tych poleconych przez Ciebie żeby było więcej dostepnych próbek, to rozwiązałoby problem dlaczego firmy tak mało z tego korzystają? a zresztą i tak mam czasami wrażenie,że w próbkach jest coś innego niż w pełnym produkcie raz jeszcze dzięki