Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwielbiam szerokie bioderka

Lepiej żeby dziewczyna miała za dużo w biodrach, niż za mało.

Polecane posty

Dla odmiany powiem, że u FACETA płaski tyłek jest beznadziejny tak samo jak widoczna talia - KOSZMAR :D

Gość szerokobiodrzasta
nooooo jeszcze............... chetnie poczytam :) bawi mnie cos takiego czlowiek tkory jest zadowolony z siebie nie ma prawa wypowiadac sie na formu poniewasz w ciagu 2 minut znajdzie sie 10 dopierdalaczy :D myslicie ze mi zepsujecie humor ze zmienei zdanie. pffffffffffffffffffffffffffff mozecie mnie posmyrac w piete nic mi sie nie wylewa z biodrowek to wam sie jad z pyskow wylewa moje drogie kaszaneczki.

Gość o ja piernicze
tia:)

Kurwa jego mać :P Jestem facetem. Podobają mi się szerokie biodra, mam pisać że mi się nie podobają?

ale sie kurwa podniecacie tym,szczegolnie "autorka debilka". po pierwsze kwestia gustu po drugie szerokie biodra same w sobie to kwestia miednicy.to co taka szerokobiodrzasta ma zrobic? nie mowie o tustych dupach bo takie mozna miec rownie dobrze przy waskich jak i szerokich biodrach

Gość zawze myslalam
ze idealna figura to kelpsydra czyli waska talia i taaaakie biodra ;P wprawdzie geje-stylisci wprowadili na wybiegi kobiety o chlopecych sylwetkach aletakiesie podobaja tylko im - gejom ;P przestan sie bulwerwsowac ze nie ma facetow ktorym sie podoba duzy tylek, bo o wiele czeciej wola rozmair 38 niz 34...

Hahaha! Nie jestem szerokobiodrzastą, kretynko :D Jeśli niby potrafisz sprawdzić IP, to sprawdź sobie dobrze.

A co to kuźwa kogo obchodzi kto jak wygląda i kto co lubi?????????????????????????????????????????????????? O gustach się nie dyskutuje :) Ja jestem zdeklarowaną grubaską i jest spore grono facetów którym się podobam, mam koleżankę chudziaczka i też jest grono facetów którym ona się podoba... więc o czym tu dyskutować na Boga????? :D

Gość kljofv
Pytanie do facetów. A jaką laskę byscie wybrali z szerokimi biodrami i małym biustem czy "bez bioder" (czy nie wiem jak to nazwać) i duzym biustem???????

Gość kljofv
?????????????

Gość duże piersi

To podaj trzy cyfry z drugiego rzędu mojego IP idiotko. Albo hosta :D

A mi np. nie podobają sie chudzi lub szczupli faceci... a właśnie w takim sie zakochałam i co Wy na to? :D

Gość szerokobiodrzasta
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to ja nie wiem jak ty to sprawdzasz ale zmien sposob bo cos ci nie wyszlo hahaha

Chuj z Tobą. I tak jestem facetem, a Ty potwierdzasz tylko że dziewczyny to są zawistne wzajemnie :P

Do pytającej tam wyżej: mnie się podoba :P Lubię gdy dziewczynę jest za co złapać i czego podotykać, gdy ona zarzuci mi ręce na szyję ;-)