Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łzyyyyy 322

Masakra, ma być powódź większa od tej z lat 90-tych!!!!!!

Polecane posty

Gość Łzyyyyy 322

Masakraaa. ZObaczcie na to!!!! : Łodzianki, wróżka Bożena Pazik z Bałut i jej przyjaciółka jasnowidzka Anna Bator z Polesia, już w październiku ubiegłego roku ostrzegły prezydentów Wrocławia i Krakowa o powodziach. W faksach twierdziły, że nastąpią one między majem a sierpniem tego roku. W marcu podobne pisma trafiły do Opola i Kłodzka. Ich przepowiednie zaczynają się sprawdzać! Łodzianki przekonywały włodarzy, że rejony południowej Polski nawiedzą powodzie o wiele groźniejsze niż ta w 1997 roku. Tragiczniejsze mają być jej skutki, a widok połamanych drzew, zatopionych samochodów i ludzi koczujących na dachach domów to obrazki, jakie pojawiły się w sugestywnych wizjach Anny Bator. 27-letnia kobieta, z zawodu cukiernik, zdolność jasnowidzenia odziedziczyła po swoim ojcu. Przez całe życie zdarzało jej się widzieć rzeczy, które później miały miejsce. Ostrzegała więc rodzinę i znajomych przed tragicznymi zdarzeniami i chorobami. Podobnie wróżka Bożena Pazik, która od ponad 30 lat przepowiada przyszłość. - Od co najmniej pięciu lat, wróżąc na różnych targach i festiwalach niezwykłości w całej Polsce, widziałam w kartach powodzie - mówi pani Bożena. - To zawsze byli ludzie z Wrocławia i okolic. Mieszkańcy południowej Polski od kilku dni z niepokojem obserwują wzbierające rzeki i czarne chmury, z których co kilka godzin spadają hektolitry deszczu. We Wrocławiu w piątek ogłoszono alarm przeciwpowodziowy na rzece Ślęzie w granicach miasta. Również poziom Odry rośnie błyskawicznie, a stan alarmowy zbliża się nie tylko z powodu deszczu, ale również fali płynącej z Czech, gdzie do piątku w powodzi zginęło już 10 osób. Podtopienia wystąpiły na całym południu naszego kraju. Synoptycy wciąż przepowiadają ulewne deszcze i nawałnice. - Ja się cieszę, że mam taki dar i mogę ostrzegać ludzi, pomagając im w ten sposób - dodaje Anna Bator. - Martwi mnie tylko, że nasze ostrzeżenia zostały zlekceważone. Czy musi się wydarzyć tragedia, żeby ludzie zrozumieli swój błąd? Łodzianki zasłynęły tym, że w marcu przepowiedziały tsunami na Bałtyku. 16 marca rozesłały faksem listy z ostrzeżeniami, że kataklizm nastąpi 15 kwietnia. Trafiły one do Ustki, Kołobrzegu i Słupska. Tylko władze Ustki potraktowały wówczas ostrzeżenie poważnie. Na szczęście to proroctwo nie spełniło się, choć łodzianki wciąż utrzymują, że to tylko kwestia czasu. Tym razem przepowiednia wydaje się spełniać. Panie poznały się dwa lata temu. Bożena Pazik, wróżąc matce Anny Bator zobaczyła, że dziewczyna w czasie wakacyjnej wycieczki zgubi się. Dokładnie opisała okoliczności zdarzenia, które kilka dni później faktycznie miały miejsce. To je połączyło. MAM NADZIJE ZE SIE NIE SPRAWDZI!!!

Nie tzreba byc jasnowidzem, aby domyslac się, zę między majem, a sierpniem moze byc powódz...

Gość No to luuuudddkkkiii
No to ludki do roboty- szykowac waly antypowodziowe!!!

Gość he heh eheh
słuchaj te same wrozki widzialy fale tsunami które mialy zalac moje miasto Świnoujście w kwietniu i co i nic zadnej fali nie bylo a tez juz jakies papiery byly powysylane itp wiec ja w to nie wierze

Gość No to luuuudddkkkiii
Ale t tsunami ponoc ma byc, to kwestia czasu tylko wedlug nich pomylily sie w dacie

Gość he heh eheh
one podaly ostateczna date którys tam kwiecien juz zapomnialam w którym ta fala miala byc

Gość ytjytjt
bo Bog sie poprostu wkurwia ze na swiecie tylu dziwkarzy, lampucar czy dzianych ludzi uwazajacych konsumpcje za swietosc...dlatego nas teraz karze...własnie tak bedzie wygladal koniec swiata...pozary powodzie huragany............

Gość Trace nadzieje w wad y
No i nie zdziwilabym jakby byla bo zmienia sie klimat i zime chmury mieszaja sie z cieplymi...

Gość nawracajmy się
Powodzi można było uniknąć trzeba nam tylko mądrych ludzi do rządu wybierać a nie teraz narzekać.Jak Pis był u władzy to przygotował uuustawę przeciwpowodziową miały byćbudowane jakieś zbiorniki.Alejakaś pani minister w rządzie tuska skreśliła to lekką ręką,chyba z zawiści do Pisu to zrobiła ale dlaczego nie kierowała się dobrem ludzi.A może to zemsta za to że południe na nich nie głosowało gdyż w wiekszości są katolikami.To jest jawna dyskryminacja.