Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notebook2345

Spotkania

Polecane posty

Gość notebook2345

Cóż.. Umówiłem się na jutro z moją dziewczyną, a ona mi teraz powiedziała, że się nie spotkamy, bo wychodzi z przyjaciółką i czy zobaczymy się pojutrze. Co to ja do cholery jestem?! Mam być na jej każde skinięcie palcem? Powiedziałem, że w sobote nie mam czasu. Mamy jechać za miasto w poniedziałek, co juz wcześniej było planowane. I się zastanawiam czy może czasem nie zastosować 'chłodu' takiego żeby zrozumiała, że źle robi?

Gość nie denerwuj sie
moze po prostu przyjaciolce cos tam sie stalo, rozpacza po chlopaku, rozwodzie, nie wiem czym jeszcze. Tak to jest z psiapsiolami ze czasami jest sytuacja awaryjna i trzeba odmowic randke ( choc czasem wcale to nie jest nam na reke, no ale przyjazn to przyjazn;))) dlatego jesli to jednorazowa sytuacja to na prawde nie ma sie czym przejmowac a jesli tak sie dzieje czesto to po prostu powiedz jej ze nie lubisz takiego odwolywania na ostatnia chwile i zastanowcie sie jak to rozwiazac:) powodzenia!

Zastanów się stary - piątek wieczór, przyjaciółka, 100% że pójda do jakiegoś klubu, albo dyskoteki i nie chce ci o tym powiedzieć :o a wiesz co tam się będzie działo.....

Gość notebook2345
tzn. tłumaczyła to tak, że jej przyjaciółka na cały sierpień wyjeżdża i chce spędzić z nią jak najwięcej czasu. Przyjechała dzisiaj do domu od swojej rodziny no i dlatego, że zostaje o dzień dłużej to ona odmówiła spotkanie żeby jutro się z nią też zobaczyć. Mam ogromną ochote jej odmówić tego spotkania w sobote.. Bardzo go chce, ale niech wie, że nie jestem na każde jej zawołanie.. sam nie wiem co robić..

Gość nie denerwuj sie
daj spokoj i schowaj dume w kieszen:) Ona na pewno tez za Toba teskni a skoro przyjacioka wyjezdza to normalne ze chce sie z nia spotkac, Toba przeciez bedzie miala sie jeszcze okazje nacieszyc:) Nie rob nic przeciwko sobie tylko dlatego ze chcesz jej dogryzc, to bardzo dziecinne.

Gość notebook2345
Boje się tylko, że jak teraz nic z tym nie zrobie i będę udawać, że wszystko jest ok, to takie sytuacje będą się powtarzać. Po prostu jestem zły, a ona o tym wie.

Gość notebook2345
up