Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiękam już

Koszmar

Polecane posty

Gość wymiękam już

Od jakiegoś czasu wpada mi do mieszkania pełno much. Mieszkam w bloku i nie wiem czy ktoś coś trzyma w budyku co je przyciąga, ale ja przeżywam koszmar. Nie mogę jedzenia zostawić na wierzchu bo zaraz je obsiądą. Jak zostawiłam zupę ,żeby wystygła zanim schowam do lodówki to mi na mięsie jaj naskładały. Wczoraj śmieci chciałam wyrzucić , podnoszę torbę z kosza, a na dnie larwy . Myślałam ,że się powymiotuję. Mój mąż nawet nie chciał się do tego dotknąć. Musiałam cały kosz wywalić. Do tej pory mi niedobrze na samą myśl. Poradźcie co mam robić. Czy można się tego dziadostwa pozbyć?

Gość jak umrzesz to cię zjedzą

Gość wymiękam już
Tak wiem , ale ja nie mam brudu w mieszkaniu.

Gość kup ten spray na owady Raid
pomaga ale okropnie śmierdzi :o ale ja juz wole to niz te jebane muchy 😭 Możesz jeszcze na wszystkie okna założyć taką siatkę, nie wlecą przez nią muchy ale wystarczy że masz balkon to już pełno ich w domu :o

Gość liberal girl
Raid Night&day sprawdza się w domku na wsi, obok pastwisk :)

Gość ktoś tu chciał się
nie zostawiaj żadnego jedzenia na wierzchu, to przylecą i wylecą. Kosz też czymś przykrywaj. Pewnie pod oknem masz otwarty smietnik

Gość liberal girl
i najpierw profilaktycznie wypsikaj muchozolem mieszkanie, pozamykaj okna, wyjdźcie wszyscy na kilka godzin siatki na okna guzik dają, jak ciągle ktoś łazi z domu do ogrodu i z powrotem

Gość wymiękam już
Jedzenia nie zostawiam odkrytego, ale jak wlezą to siadają na czystych naczyniach i szafkach zanim wylecą.

Gość wymiękam już
A ten Raid to zapobiega ich włażeniu do mieszkania, czy je zabija jak się na nie napsika?

Gość to kiepska reklama rajdu
"Myślałam ,że się powymiotuję. Mój mąż nawet nie chciał się do tego dotknąć. Musiałam cały kosz wywalić." współczuję ci męża :-O chłop co się muchy czy robala boi :-( Jak czytam takie wypowiedzi coraz bardziej doceniam mojego meżczyznę.

Gość wymiękam już
Pająków też nie zabija, choć wie, że się ich panicznie boję. :(

Gość to kiepska reklama rajdu
Gdzieś ty go znalazła? :-O toż to gorsze od much Ja jestem uczulona na komary i osy/szerszenie to mój, któremu dawniej komary wcale nie przeszkadzały mogły go gryźć i nic - to teraz każdy komar, szerszeń, osa natychmiast ginie gdy tylko pojawi się w polu widzenia mojego chłopa :-) a taki zarobaczony kosz to na pewno wydarłby mi z rąk jakby zobaczył slad obrzydzenia na mojej twarzy :-) chyba mam szczęście.

Gość wymiękam już
Gratuluję partnera. :)

Gość na wsi w drewnianych
kibelkach też takie widziałam