Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minia89

Juz nie wiem co robic..

Polecane posty

Gość minia89

Słuchajcie.... Wiem ze to dziwne i wogóle, ale nie bede owijac w bawełne.. chyba jest cos ze mna nie tak... mam 19 lat i jestem normalna nastolatka. mam wielki problem... Potrafie nawet przez tydzien nie pojsc do ubikacji... wiecie o co chodzi... Co z tym robic?

Gość minia89
to nie sa bzdury.. pisze pawde.. pomozcie.......

Gość minia89
kupka........ Tak, pije normalne ilosci plynow

Gość dieta dieta
owoce, woda niegazowana itp.... dla mnie to nie jest normalne - ja bywam często w toalecie :D

Gość minia89
dla mnie tez jest to nienormalne... ale nie wiem co robic.. wydaje mi sie z odzywiam sie normalnie

Hmm...może jesz mało owoców, warzyw, błonnika. Polecam Ci jabłko, brzoskwinię albo pieczywo pełnoziarnistę. Po jabłku zawsze goni. Ewentualnie ciepła, przegotowana woda na czczo z rana. A jak dalej masz zaparcia to albo lekarz albo lekarstwo jakieś :(

Gość minia89
jakie lekarstwa moga pomoc? w sensie jakies herbatki ? czy to od lekarza bedzie zalezalo?

Masz zla diete. Musisz pic wiecej wody, ew. herbaty. Jedz duzo owocow i warzyw, mozesz przegryzac suszone owoce jak chcesz sie zalatwic. Ja pije non stop wode i wyprozniam sie co najmniej raz dziennie, a przewaznie 2 razy. Nie mam sensu pic samych ziolek albo stosowac lekow, skoro problem ewidentnie tkwi w diecie i dla swojego zdrowia musisz ja zmienic.