Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda i stara

ktora z was nie powiedziala facetowi ze jest dziewica a on sie nie zorientowal?

Polecane posty

Gość zalamka jednym slowem
no wlasnie i jak czytam te topiki o lykaniu spermy GG analu itd to mi sie odechciewa seksu juz:O

Gość zalamka jednym slowem
ale tu nie chodzi ze dla niej to problem tylko dla faceta bo wiem sama po sobie jak reaguja na dziwice co ma wiecej niz 25 lat

Gość jezeli Ty sie boisz
Jak dla faceta to problem, niech spada.

Gość ntehmetm
cholera, a ja myslalam ze to fajnie byc dziewica.

Gość Znawca i koneser
A nie możesz sie sama rozprawić z błoną jakimś ogorkiem czy dezodorantem np? Facet sie nie skapnie, bo błonki już nie będzie, a ty nie będziesz mieć problemu czy będzie bolało czy nie bo sama zadecydujesz jak sie rozdziewiczyć.

Gość krystyna zgazowni
ja nie mialam blony podczas pierwszego razu i nawet o tym nie wiedzialam. mialam wczesniej liczne badania ginekologiczne z powody zaburzen hormonalnych i pewnie wtedy ktorys lekarz pozbawil mnie blonki o czym nie powiedzial.

Gość gorzej niz zalamka
zrobicie sobie przeczyszcenie mozgu a potem glowe wsadzcie w dupe. Zadna dziewica i cieniara tego nie potafi tylko odpowiednio wszytresowane dziwki!

Gość ona007
ja bylam dziewica, poinformowalam o tym partnera, wszystko bylo ladnie pięknie, tylko on wlasnie nie chcial uwiezyc ze byl moim pierwszym, a to dlatego ze podobno bylam bardzo pewna siebie, i wyluzowana :/- i wez tu przekonuj

Gość ja bym wolała w druga strone
yyy ze co?? mam przebic blone ogorkiem???!!! no jeszcze mi na mozg nie padło zeby sobie cos pchac ;/ o jezu.... co Ty w ogole mowisz. juz wole powiedziec ze dziewica jestem :P i to 100 razy bedziej

Gość ja bym wolała w druga strone
ja nie jestem w sumie taka ee "dorodną" dziewica bo mam 21 lat...chociaz patrzac jak sie teraz mlodziez rozwija...:p ale szczerze mowiac czas zaczyna juz coraz szybciej leciec i boje sie ze juz niedlugo dolece do tej 25... a chyba niechciałabym byc dziewica w momencie gdy tzw facet mego zycia prawiczkiem nie jest. nie teraz, ale powiedzmy po tej 25. a wtedy o prawiczka to juz calkiem ciezko