Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzmmaarrttwwiioonnaa

brzuch w 19tc

Polecane posty

od jakiś 2tygodni brzuch mi nie rośnie, mierzę obwód od ponad miesiąca, przez pierwsze 3 tygodnie powiększył się o 3cm, a ostatnie 2tygodnie NIC :(

może ktoś napisze ile ma cm w obwodzie brzucha w 19tc

:(

nikt nic nie poradzi?

Gość z ciekawości zapytam
a ile ty masz w 19 tc w obwodzie brzucha?

kobieto czm się martwisz mi zaczął rosnąć brzuch jakoś w 23 tygodniu a na koniec ciąży wyglądałam jakbym była w 6/7 miesiącu

martwie sie bo brzuch rósł i stanął w miejscu

Gość jestem w 34 tc
To idz natychmiast do lekarza, a nie sie tu pytasz na forum. Skad my mamy wiedziec? A lekarz cie zbada, moze zrobi usg i wszystko bedziesz wiedziala.

Gość saleminka8
nie widzę powodów do zmartwień,to że brzuch nie rośnie dla Ciebie widocznie to nie ejst powód do zmartwień ! :P Po co dodajesz sobie zmartwień i mierzysz ciągle obwód brzucha ? Nigdzie nie jest napisane,że na zewnątrz macica musi cały czas rosnąć,może akurat do wewnątrz trochę poszło i tyle. Jak ktos Ci napsize ile ma cm w pasie to co Ci to da,ja Ci mogę napisać ile ja mam w 22 tygodniu to nikt mi tu nie uwierzy :P brzusio mam malutki,a dziecko gdzieś sobie tam znalazło miejsce i tak,bo takie amlutkie to one nie jest :)

Gość saleminka8
do lekarza- to chyba będzie się za plecami śmiał jak powie mu,ze nie przyszło jej cm w brzuchu w ostatnich 2 tygodniach :P

Gość saleminka8
zzmmaarrttwwiioonnaa martwie sie bo brzuch rósł i stanął w miejscu nie widzę powodu do zmartwień,dziecko dopiero intensywnie zacznie rosnąć,a to ile ci przyszło w brzuchu mogło świadczyć wcześniej np. o tłuszczyku dodatkowym. jeśli chcesz tyć po kilka cm na tydzień to tego życze :P

Gość same idiotki
a potem się dziwić że młodzież rośnie głupia a niby od kogo ma się uczyć ? od Matek ?

Gość same idiotki
o tym jak rozwija się ciąża dowiesz sie nie z pomiarów twojej wagi, nie z pomiarów obwodu brzucha a jedynie z badań USG Boże co za debilki

Gość jestem w 34 tc
saleminka8 ' do lekarza- to chyba będzie się za plecami śmiał jak powie mu,ze nie przyszło jej cm w brzuchu w ostatnich 2 tygodniach" No to fajnego masz lekarza, skoro ciebie by wysmial, gdybys przyszla do niego z czyms, co cie niepokoi. Moj mowi mi zawasze, ze woli, zebym 10 razy z niczym przyszla niz cos raz zaniedbala i mialby byc tego powazne konswkwencje, wiec nie mam pojecia co cie tak smieszy?

Gość saleminka8
ludzie czasami za wszelką cene wciskają sobie problemy do głowy

Gość jestem w 34 tc
same idiotki "o tym jak rozwija się ciąża dowiesz sie nie z pomiarów twojej wagi, nie z pomiarów obwodu brzucha a jedynie z badań USG Boże co za debilki" A ty kolezanko wyluzuj, ok? Ciebie nikt od debilek i idiotek nie wyzywa, wiec ty tez moglaby sie opanowac!

Gość jak ci ulzy to ja powiem
w 16 tyg mam 91cm, wiem bo mierzylam wczoraj zeby udowodnic mezusiowi ze ma wiekszy brzuch ode mnie;) brzuch mi rosnie jak glupi ale dzieciaczek w normie:)

Gość 23 tc
hihi a ja w 23 tc mam 90..... od poczatku powiekszyl mi sie o prawie 15 cm :P a przytylam ok 6 kg :D lol

Gość ja mam 21tyg
ale juz jestem doswiadczona ,,nosicielka brzuchow,,...brzuch rosnie skokowo,nie rownomiernie,natomiast powinnas zapytac lekarza czy np nie masz malowodzia,nie kazdy lekarz zwraca na to dokladnie uwage,ja tak mialam, wczesniej niestety doszla wada i skonczylo sie tragicznie,wiec lepiej sprawdzac,pytac niz zaniedbac