Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anachrozja

moje paskudne wyniki matur

Polecane posty

Gość anachrozja

WOS podstawowy: 56 % Język polski podstawowy: 77 % Język niemiecki rozszerzony: 74 % Język angielski podstawowy: 96 % to są tylko pisemne, ustne i tak się do niczego nie przydają więc nie podaje (a mam całkiem niezłe;P) mógłby mi ktoś doradzić jakiś ciekawy kierunek? studia dzienne, średnioambitne i gdzie mam szanse się dostać?

Gość melissa02
Filologia angielska albo niemiecka? A może ogólnie lingwistyka?

Gość melissa02
Ciekawa do studiowania jest politologia, ale politolog to żaden konkretny zawód...

Gość anachrozja
ech no własnie juz studiowalam jezyki , a dokladniej germanistyke przez semestr ale sie zalamalam :( to nie jest moja pasja, a oni nas tam traktowali jakbysmy byli Niemcofilami. :(

Gość Hejaaa
A co lubisz robić? Albo co chciałabyś robić w przyszłości?

Gość anachrozja
lubię pisać, tworzyć coś, kreatywnie, lubię też podróżować, poznawać nowych ludzi, obce języki ale nie lubię się ich uczyć ot na kursie tylko w praktyce, lubię też pomagać ludziom z problemami np. doradzać, pocieszać. także zwierzęta lubię tylko niestety nie mam matury z biologii :( a tak bym się może zajęła hodowlą gadów i roślin egzotycznych. niby to żadne studia ale dochód bym miała... a i lubię pisać , myślałam o dziennikarstwie ale jestem za mało przebojowa :( nieśmiała ogólnie ...i nie lubię się wypowiadać na głos

Gość a dlaczego zaraz
turystyka lub cos podobnego i masz wszystko w jednym :D

Gość ani żona ani kochanka
szybciej podejmij decyzję bo na kilku uczelniach kończy sie termin płacenia rekrutacyjnego gówniane zdzierstwo, ale trzeba wpłacić

Gość anachrozja
serio? mój chłopak na to idzie :D to byłabym z nim . a miałabym szansę z moimi wynikami na dzienne? i czy jest po tym dużo ofert pracy? czy raczej w tej dziedzinie pracę dostaje się po znajomościach?

Gość anachrozja
no ja właśnie wiem :/ ta opłata 85 zł to jakaś wyssana z palca. ciekawe na co im tyle kasy. rozumiem, wysłanie listów o nieprzyjęciu albo przyjęciu. Ale mogliby się opanować i zażyczyć sobie np.10 albo góra 20 zł. nie jesteśmy biznesmenami tylko biednymi studentami a może nawet się i tak nie dostaniemy:( żerują na nas :(

Gość la mam ba P
straszna jest ta oplata chcialam na 3 4 kierunki a tak tylko na 2 nie mam tyle kasy :(